Cartamundi is wereldmarktleider in play-oplossingen. Denk aan speelkaarten, kaart- en bordspelen, collectibles en trading card games. Ons doel? “Live different, Play different” voor iedereen.

Met bijna 3000 mensen zetten we ons elke dag in om die ambitie waar te maken. Ons familiebedrijf, met hoofdkantoor in België, heeft daarvoor een wereldwijd netwerk van designcenters, verkoopkantoren en productiefaciliteiten. Een netwerk dat loopt van de VS en Brazilië tot Europa en Japan.

Cartamundi heeft een wereldwijde merkenportefeuille met heritage brands zoals Bicicle®, Bee®, Copag®, Shuffle® en heel wat lokaal geliefde merken. We zijn ook de vertrouwde partner van toonaangevende speelgoed- en entertainmentbedrijven voor productie- en distributieoplossingen.

De drukpersen van Cartamundi draaien al sinds 1765. We koppelen die rijke traditie aan innovatie in digitale en hybride speelervaringen, om zo relevant te blijven – vandaag en morgen. Cartamundi voert een strategie van duurzame en winstgevende groei. Op die manier streven we ernaar om onze planeet en ons bedrijf in topconditie te houden voor de komende generaties.

 

Meer info: https://www.cartamundi.com

 

IT Support Specialist

 

Jouw functie

Om ons ICT Support Team te versterken zijn wij op zoek naar een IT Support Engineer voor ons hoofdkantoor in Turnhout. Je rapporteert in deze functie aan de IT Manager Europe.

Je staat in voor de organisatie van eerstelijnsondersteuning voor gebruikers van IT-bedrijfssystemen voor onze locaties in Turnhout, Polen, Frankrijk en onze Europese verkoopfilialen. Dit omvat het registreren, prioriteren en zelfstandig afhandelen van probleemmeldingen en vragen met betrekking tot systeemgebruik. Als issues niet direct opgelost kunnen worden, worden ze doorverwezen naar tweedelijnsondersteuning of een externe dienstverlener. Je monitort dan het vervolgproces en je zorgt voor de communicatie met de aanvrager.

Daarnaast geef je basisopleidingen over IT aan nieuwe medewerkers en geef je af en toe trainingen over specifieke IT-onderwerpen.

 

Jouw profiel

  • Professionele bachelor ICT of gelijkwaardig door ervaring.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Goede kennis (gesproken en geschreven) van Engels is vereist, praktische kennis van Frans en/of Duits is een troef.
  • Goede kennis en ervaring met Microsoft producten (Windows, Active Directory en de Office 365 suite).
  • Mobile phones (Apple) en Microsoft Intune.
  • Gebruik van een ticketing tool (Freshservice of andere).
  • Kennis en sterke interesse van netwerken (LAN, WAN, WLAN) en security (firewall, proxy, antivirus).

 

Aanbod

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

 

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

 

Contact: 

Cartamundi tav. Mevr. Yoon-Mee Deseyn

Turnovatoren 14 bus 1 - 2300 Turnhout

jobs@cartamundi.com

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy