Cartamundi is wereldmarktleider in play-oplossingen. Denk aan speelkaarten, kaart- en bordspelen, collectibles en trading card games. Ons doel?   “Live different, Play different” voor iedereen.

Met bijna 3000 mensen zetten we ons elke dag in om die ambitie waar te maken. Ons familiebedrijf, met hoofdkantoor in België, heeft daarvoor een wereldwijd netwerk van designcenters, verkoopkantoren en productiefaciliteiten. Een netwerk dat loopt van de VS en Brazilië tot Europa en Japan.

Cartamundi heeft een wereldwijde merkenportefeuille met heritage brands zoals Bicycle®, Bee®, Copag®, Shuffle® en heel wat lokaal geliefde merken. We zijn ook de vertrouwde partner van toonaangevende speelgoed- en entertainmentbedrijven voor productie- en distributieoplossingen.

De drukpersen van Cartamundi draaien al sinds 1765. We koppelen die rijke traditie aan innovatie in digitale en hybride speelervaringen, om zo relevant te blijven – vandaag en morgen. Cartamundi voert een strategie van duurzame en winstgevende groei. Op die manier streven we ernaar om onze planeet en ons bedrijf in topconditie te houden voor de komende generaties.

Voor onze productievestiging in Turnhout, gespecialiseerd in collectibles, zijn we op zoek naar (m/v):

Teamlead Internal Logistics

Als Teamlead Internal Logistics ben je verantwoordelijk voor een efficiënte en vlotte aan- en afvoer van alle materialen binnen de fabriek. Je zorgt ervoor dat alle taken binnen het team correct en efficiënt worden uitgevoerd. Je gaat op zoek naar optimalisatie en zal hiervoor de nodige projecten opstarten en begeleiden.

 

Jouw functie

 • Beheer aanvoer en afvoer van grondstoffen/halffabrikaten/componenten en eindproducten (inclusief afvalstromen)
 • Administratieve beheer in SAP
 • Beheer van het interne containerpark
 • Uitvoeren van scrapping (in nauw overleg met de Inventory Manager)
 • Communicatie met verschillende stakeholders om de aan- en afvoer te garanderen
 • Leiding geven aan het interne logistieke team, je rapporteert aan de Logistics & Procurement Manager

 

Jouw profiel

 • Ervaring met het aansturen van een operationeel team, je bent een echte motivator voor je team en zorgt voor de nodige coaching
 • De dagdagelijkse operationele/logistieke organisatie is jouw comfortzone
 • Je hebt een open en duidelijke manier van communiceren
 • Je hebt een groot probleemoplossend vermogen en kan snel schakelen in het nemen van de juiste beslissingen
 • Je kan werken met courante software zoals excel en hebt ervaring met een ERP pakket, kennis van SAP? Dat is zeker een plus!
 • Je bezit een goede basis kennis Engels
 • Je weet het hoofd koel te houden in stressvolle situaties

Aanbod

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

 

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

 

Contact 

Cartamundi Job Team t.a.v Nathalie Oeyen

jobs@cartamundi.com

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: +32 (0) 470 10 19 15

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy