Cartamundi is wereldmarktleider in play-oplossingen. Denk aan speelkaarten, kaart- en bordspelen, collectibles en trading card games. Ons doel?   “Live different, Play different” voor iedereen.

Met bijna 3000 mensen zetten we ons elke dag in om die ambitie waar te maken. Ons familiebedrijf, met hoofdkantoor in België, heeft daarvoor een wereldwijd netwerk van designcenters, verkoopkantoren en productiefaciliteiten. Een netwerk dat loopt van de VS en Brazilië tot Europa en Japan.

Cartamundi heeft een wereldwijde merkenportefeuille met heritage brands zoals Bicicle®, Bee®, Copag®, Shuffle® en heel wat lokaal geliefde merken. We zijn ook de vertrouwde partner van toonaangevende speelgoed- en entertainmentbedrijven voor productie- en distributieoplossingen.

De drukpersen van Cartamundi draaien al sinds 1765. We koppelen die rijke traditie aan innovatie in digitale en hybride speelervaringen, om zo relevant te blijven – vandaag en morgen. Cartamundi voert een strategie van duurzame en winstgevende groei. Op die manier streven we ernaar om onze planeet en ons bedrijf in topconditie te houden voor de komende generaties.

Voor onze productievestiging in Turnhout, gespecialiseerd in collectibles, zijn we op zoek naar (m/v):

 

Heftruckchauffeur

(kartonmagazijn)

 

Jouw functie

  • Aan- en afrijden van paletten met gedrukte vellen ter ondersteuning van de productieafdelingen en stockeren in rek of bulk
  • Verantwoordelijk voor een correcte registratie in ons warehouse management systeem door middel van scanning

 

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een geldig heftruckbewijs en kan terugblikken op enkele jaren relevante ervaring
  • Je hebt een hoog veiligheidsbewustzijn t.a.v. persoonlijke veiligheid, productveiligheid en infrastructuur
  • Zelfstandig werken vormt voor jou geen enkel probleem
  • Je bent bereid te werken in een uitzonderlijk 3-ploegenssyteem waarbij je slechts 4 nachten werkt en dus geniet van een extra lang weekend (vrijdagmorgen tem maandagmiddag)

 

Aanbod

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

 

 

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

 

Contact 

Cartamundi Job Team t.a.v Matthias De Man

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: +32 (0) 470 10 19 15

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy