Cartamundi is wereldmarktleider in play-oplossingen. Denk aan speelkaarten, kaart- en bordspelen, collectibles en trading card games. Ons doel? “Live different, Play different” voor iedereen.

Met bijna 3000 mensen zetten we ons elke dag in om die ambitie waar te maken. Ons familiebedrijf, met hoofdkantoor in België, heeft daarvoor een wereldwijd netwerk van designcenters, verkoopkantoren en productiefaciliteiten. Een netwerk dat loopt van de VS en Brazilië tot Europa en Japan.

Cartamundi heeft een wereldwijde merkenportefeuille met heritage brands zoals Bicycle®, Bee®, Copag®, Shuffle® en heel wat lokaal geliefde merken. We zijn ook de vertrouwde partner van toonaangevende speelgoed- en entertainmentbedrijven voor productie- en distributieoplossingen.

De drukpersen van Cartamundi draaien al sinds 1765. We koppelen die rijke traditie aan innovatie in digitale en hybride speelervaringen, om zo relevant te blijven – vandaag en morgen. Cartamundi voert een strategie van duurzame en winstgevende groei. Op die manier streven we ernaar om onze planeet en ons bedrijf in topconditie te houden voor de komende generaties.

Voor onze productievestiging in Turnhout, gespecialiseerd in collectibles, zijn we op zoek naar (m/v):

 

PROJECT MANAGER

 

Jouw functie

 

 • Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de voortgang van de scope, budget, planning & projecteam tot en met de oplevering voor de aan jou toegewezen of door jou geïnitieerde projecten. Deze projecten zijn voornamelijk van technische aard met focus op verhuis, revisie van machines en installeren van nieuw equipment binnen de vestiging.
 • Je bewaakt bij de uitvoering van het project de risico’s en kwaliteitsdoelstellingen, alsook de toepassing van de geldende Cartamundi procedures, milieu- en veiligheidsaspecten.
 • Je vraagt de nodige budgetten en resources aan voor de uitvoering van de projecten.
 • Je zorgt voor de opmaak en update van de projectplanning in MS Project. Je bewaakt de belangrijke milestones van je projecten en houdt hierbij rekening met beschikbare resources.
 • Als technische SPOC motiveer je alle betrokken partijen (intern en extern) en zorg je ervoor dat alle neuzen in dezelfde richting staan en blijven. Je organiseert hiervoor projectvergaderingen, voor, tijdens en na de projectuitvoering.
 • Je zorgt voor een degelijke rapportage aan de projectstuurgroep. Je rapporteert in deze functie aan de VP Collectibles EU.

 

Profiel

Je versterkt ons team omdat je iemand bent die:

 • in het bezit is van een bachelor- of master in (electro)mechanica of gelijkwaardig door ervaring.
 • bij voorkeur reeds relevant ervaring opgedaan heeft in de wereld van mechanica/machinebouw.
 • goede kennis van office software en basiskennis van MS project bezit.
 • voortdurend naar kwaliteit streeft en hierbij resultaatgericht, gestructureerd en probleemoplossend te werk gaat.
 • ownership neemt over jouw projecten.
 • wil werken in en in een veelvragende, snelle omgeving.

 

Aanbod

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde voltijdse job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

 

Interesse?

 

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

 

Contact 

Cartamundi tav. Nathalie Oeyen

Tel.: +32 (0) 475 75 18 69

 

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy