Cartamundi is wereldmarktleider in play-oplossingen. Denk aan speelkaarten, kaart- en bordspelen, collectibles en trading card games. Ons doel?   “Live different, Play different” voor iedereen.

Met bijna 3000 mensen zetten we ons elke dag in om die ambitie waar te maken. Ons familiebedrijf, met hoofdkantoor in België, heeft daarvoor een wereldwijd netwerk van designcenters, verkoopkantoren en productiefaciliteiten. Een netwerk dat loopt van de VS en Brazilië tot Europa en Japan.

Cartamundi heeft een wereldwijde merkenportefeuille met heritage brands zoals Bicicle®, Bee®, Copag®, Shuffle® en heel wat lokaal geliefde merken. We zijn ook de vertrouwde partner van toonaangevende speelgoed- en entertainmentbedrijven voor productie- en distributieoplossingen.

De drukpersen van Cartamundi draaien al sinds 1765. We koppelen die rijke traditie aan innovatie in digitale en hybride speelervaringen, om zo relevant te blijven – vandaag en morgen. Cartamundi voert een strategie van duurzame en winstgevende groei. Op die manier streven we ernaar om onze planeet en ons bedrijf in topconditie te houden voor de komende generaties.

Voor onze productievestiging in Turnhout, gespecialiseerd in collectibles, zijn we op zoek naar (m/v):

Teamleader Maintenance

Jouw functie

Als teamleader binnen onze onderhoudsafdeling ben je het eerste aanspreekpunt voor de technische dienst en verantwoordelijk voor:

 • De coördinatie van de werkzaamheden van de techniekers, en dit zowel voor preventieve als curatieve onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast verleen je ook de nodige assistentie bij projecten.
 • De coördinatie van de werkzaamheden van externe firma’s
 • Het aansturen, opvolgen, begeleiden, coachen en motiveren van jouw team van ca. 20 arbeiders (mechanisch/elektrisch)
 • Het opstellen van een onderhoudsplanning van het machinepark, in overleg met productie en de planningsafdeling.
 • De opvolging van de KPI’s van de afdeling

Jouw profiel

Je bent de ideale kandidaat omdat je:

 • Beschikt over een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring, bij voorkeur in een technische richting
 • Vertrouwd bent om te werken in een onderhouds- of productieomgeving
 • Uitblinkt in natuurlijk leiderschap: aanspreken, opvolgen, bijsturen, motiveren en coachen van medewerkers. Ervaring in een leidinggevende of coördinerende rol is een troef
 • Veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel draagt
 • De nodige stressbestendigheid aan de dag kan leggen
 • In staat bent om verbindend te communiceren met diverse interne en externe partners
 • Betrouwbaar en integer bent
 • Beschikt over een goede kennis van MS Office en ervaring hebt met onderhoudsprogramma’s zoals SAP/Ultimo/…., of bereid om hierin opgeleid te worden

Aanbod

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

Contact 

Cartamundi Job Team t.a.v Anne Simons
Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: +32 (0) 14 38 72 62

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy