Cartamundi is wereldmarktleider in play-oplossingen. Denk aan speelkaarten, kaart- en bordspellen, collectibles en trading card games.

Ons doel? “Live Different, Play Different” voor iedereen. Met bijna 3000 mensen zetten we ons elke dag in om die ambitie waar te maken. Ons familiebedrijf, met hoofdkantoor in België, heeft daarvoor een wereldwijd netwerk van designcenters, verkoopkantoren en productiefaciliteiten. Een netwerk dat loopt van de VS en Brazilië tot Europa en Japan.

Cartamundi heeft een wereldwijde merkenportefeuille met heritage brands zoals Bicycle®, Bee®, Copag®, Shuffle® en heel wat lokaal geliefde merken. We zijn ook de vertrouwde partner van toonaangevende speelgoed- en entertainmentbedrijven voor productie- en distributieoplossingen. De drukpersen van Cartamundi draaien al sinds 1765. We koppelen die rijke traditie aan innovatie in digitale en hybride speelervaringen. Om zo relevant te blijven – vandaag en morgen. Cartamundi voert een strategie van duurzame en winstgevende groei. Op die manier streven we ernaar om onze planeet en ons bedrijf in topconditie te houden voor de komende generaties.

Voor onze site in Turnhout zijn we op zoek naar een geëngageerde:

Payroll Officer

Jouw functie

 • Je verstrekt informatie en advies aan medewerkers met betrekking tot HR-gerelateerde zaken. Als Payroll Officer ben jij hierin het eerste aanspreekpunt.
 • Je beheert het tijdsregistratiesysteem en zorgt voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor 300 arbeiders.
 • Je beheert de personeelsdossiers en alle aanverwante sociale documenten.
 • Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van periodieke en adhoc rapportages en geeft advies hierover waar nodig.
 • Je geeft administratieve ondersteuning bij verschillende HR processen.
 • Je rapporteert binnen het HR team aan de HR manager.

Profiel

Jij versterkt ons HR-team omdat je iemand bent die:
 • een bachelor niveau heeft door opleiding of ervaring. Administratieve ervaring binnen een productieomgeving met ploegensystemen is een plus.
 • energie haalt uit administratie. Je bent hierin accuraat en discreet.
 • over een goede kennis van de sociale wetgeving beschikt. Je hebt de drive om je hierin constant bij te scholen.
 • een klantgerichte houding aanneemt ten aanzien van onze medewerkers.
 • PC-vaardig is met een goede kennis van Excel. Daarnaast heb je ervaring met payroll- en registratiesystemen. Kennis van GPS en E-Blox is een troef.

Aanbod

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde voltijdse job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

Contact

Cartamundi Job Team tav. Anne Simons

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout – Tel.: +32 14 38 72 62

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy