Cartamundi is wereldmarktleider in play-oplossingen. Denk aan speelkaarten, kaart- en bordspelen, collectibles en trading card games. Ons doel? “Live different, Play different” voor iedereen.

Met bijna 3000 mensen zetten we ons elke dag in om die ambitie waar te maken. Ons familiebedrijf, met hoofdkantoor in België, heeft daarvoor een wereldwijd netwerk van designcenters, verkoopkantoren en productiefaciliteiten. Een netwerk dat loopt van de VS en Brazilië tot Europa en Japan.

Cartamundi heeft een wereldwijde merkenportefeuille met heritage brands zoals Bicicle®, Bee®, Copag®, Shuffle® en heel wat lokaal geliefde merken. We zijn ook de vertrouwde partner van toonaangevende speelgoed- en entertainmentbedrijven voor productie- en distributieoplossingen.

De drukpersen van Cartamundi draaien al sinds 1765. We koppelen die rijke traditie aan innovatie in digitale en hybride speelervaringen, om zo relevant te blijven – vandaag en morgen. Cartamundi voert een strategie van duurzame en winstgevende groei. Op die manier streven we ernaar om onze planeet en ons bedrijf in topconditie te houden voor de komende generaties.

Voor onze productievestiging in Turnhout, gespecialiseerd in collectibles, zijn we op zoek naar (m/v):

 

Quality Control (QC) Teamleader

Leidinggevende met oog voor kwaliteit én voor zijn medewerkers

 

Als QC Teamleader ben je verantwoordelijk voor het:

 • Organiseren en coördineren van de activiteiten binnen de groep van QC operatoren.
 • Begeleiden, coachen en motiveren van jouw ploeg van 9 medewerkers verspreid over 3 shiften.
 • Verbetering en optimalisatie van de bestaande QC-processen ten einde efficiënte en effectieve processen te hebben. Hierbij wordt rekening gehouden met de risico’s en opportuniteiten binnen de processen. Een correcte beschrijving en documentatie van de QC-processen behoort tot jouw bevoegdheden.
 • Bijdragen aan het kwaliteitsbewustzijn binnen de organisatie. Hierbij kijk je er op toe dat de kwaliteitscontroles correct worden uitgevoerd zoals beschreven in de kwaliteitsplannen.
 • Geven van opleidingen en training in het uitvoeren van kwaliteitscontroles.
 • Initiatie en coördinatie van correcties, correctieve en verbeteracties ten gevolge van interne niet-conformiteiten om de productkwaliteit te verbeteren. Je doet dit in samenspraak met interne stakeholders zoals de Quality Engineers en productie.
 • Ondersteunen van de QA-groep bij het afhandelen van klantenklachten, kwaliteitsonderzoeken en leveranciersklachten.
 • Je werkt in dagdienst en je rapporteert aan de Sr. Quality Engineer Management System.

Je versterkt onze onderneming omdat je:

 • Als als geen ander weet hoe je medewerkers te motiveren. Door je enthousiasmerende aanpak creëer je draagvlak voor andere, nieuwe manieren van werken.
 • Een masterdiploma hebt of gelijkwaardig door ervaring bij voorkeur in een kwaliteitsgerelateerde rol. Een grafische achtergrond is een pluspunt.
 • Je affiniteit hebt voor het aansturen en coachen van medewerkers. Je laat anderen zien waar hun sterktes liggen, maar bent ook in staat om werkpunten zichtbaar te maken zodoende je medewerkers kunnen groeien. Ervaring in een leidinggevende rol is een pluspunt.
 • Als persoon zowel daadkrachtig als integer handelt. Je doet wat je zegt en zegt wat je doet.
 • Je analytisch sterk bent en een oog hebt voor verbeteropportuniteiten binnen bestaande processen.
 • Je een groot probleemoplossend vermogen hebt en vlug de juiste beslissingen kan nemen.
 • Je stressbestendig bent, flexibel en een goede communicator.
 • Een basiskennis van het Engels hebt. Daarnaast ken je de courante PC-toepassingen (MS Office, SAP).

Aanbod

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

Contact

Cartamundi Job Team t.a.v Anne Simons

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: +32 14 38 72 62

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy