Bij Cartamundi draaien de drukpersen al sinds 1765. Het maakbedrijf met Belgische roots is vandaag uitgegroeid tot de grootste speelkaarten – en bordspellenfabrikant ter wereld. Bekende brands zoals Monopoly®, UNO®, Magic: the Gathering®, Guess Who?®, Pokémon®, Trivial Pursuit®… Wij maken ze. Elke dag opnieuw.

Speelkaarten en games produceren is méér dan een spel voor ons. Onze missie luidt: ‘sharing the magic of playing together’. Dat is precies wat we doen. Wij brengen mensen samen, overal ter wereld.

Cartamundi gelooft dat mensen door spelletjes te spelen een pak levensvaardigheden leren. Denk maar aan onderhandelingstechnieken, werken in team maar ook leren omgaan met verlies. Dit is dan ook dé reden waarom ons bedrijf Cartamundi bestaat. Voor onze fabriek in Turnhout gespecialiseerd in collectibles zijn wij op zoek naar een

Logistic manager

Jouw functie

 • Je bent verantwoordelijk voor de traffic afdeling en het warehouse en zorgt ervoor dat het werkkapitaal steeds onder controle blijft. Door de stocks juist te houden en de interne transporten te optimaliseren zorg je ervoor dat de fabriek steeds optimaal kan functioneren. Samen met de traffic afdeling sta je garant voor een juiste en kwalitatieve levering van de goederen aan onze klanten.
 • Je beheert het contract management van de 3PL partner(s), zowel voor transport als voor de externe magazijnen.
 • Je ontwikkelt en optimaliseert het magazijn in eigen beheer gelinkt aan de productie eenheid.
 • Je evalueert en optimaliseert continue de logistieke stromen. Je neemt de leiding in het optimaliseren van deze processen, uitgevoerd door 3PL partij(en) en gaat constant in overleg met afdelingen productie en inkoop om de logistieke activiteiten naadloos op elkaar af te stemmen.
 • Door de ambitieuze groeiplannen zal een belangrijk deel van je tijd ook gespendeerd worden aan het managen van projecten vanuit logistiek perspectief.

Jouw profiel

 • Je hebt minimum een Bachelor diploma behaald in Logistiek of Supply Chain management en hebt eerdere relevante ervaring opgedaan in een logistieke omgeving, bij voorkeur een productieomgeving, en een eerste leidinggevende ervaring.
 • Je bent een vlotte communicator en je kan je vloeiend uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.
 • Je hebt voldoende financiële maturiteit: budgetopmmaak en -beheer, kostenstructuren en analytische ingesteldheid.
 • Je hebt ervaring met ERP en WMS pakketten.
 • Je voelt je als een vis in het water, zowel op de werkvloer als in de boardroom.
 • Je hebt een down-to-earth, een can-do attitude en een hands-on aanpak.

Aanbod

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde voltijdse job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

Contact

Cartamundi Job Team tav. Anne Simons

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: +32 (0) 470 10 19 15

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy