Cartamundi is wereldmarktleider in play-oplossingen. Denk aan speelkaarten, kaart- en bordspelen, collectibles en trading card games. Ons doel? “Live different, Play different” voor iedereen.

Met bijna 3000 mensen zetten we ons elke dag in om die ambitie waar te maken. Ons familiebedrijf, met hoofdkantoor in België, heeft daarvoor een wereldwijd netwerk van designcenters, verkoopkantoren en productiefaciliteiten. Een netwerk dat loopt van de VS en Brazilië tot Europa en Japan.

Cartamundi heeft een wereldwijde merkenportefeuille met heritage brands zoals Bicicle®, Bee®, Copag®, Shuffle® en heel wat lokaal geliefde merken. We zijn ook de vertrouwde partner van toonaangevende speelgoed- en entertainmentbedrijven voor productie- en distributieoplossingen.

De drukpersen van Cartamundi draaien al sinds 1765. We koppelen die rijke traditie aan innovatie in digitale en hybride speelervaringen, om zo relevant te blijven – vandaag en morgen. Cartamundi voert een strategie van duurzame en winstgevende groei. Op die manier streven we ernaar om onze planeet en ons bedrijf in topconditie te houden voor de komende generaties.

Voor onze productievestiging in Turnhout, gespecialiseerd in collectibles, zijn we op zoek naar (m/v):

Storingstechnieker

Jouw functie

  • Je staat in voor het onderhoud en verhelpen van elektrische storingen van de machines en installaties in onze productievestiging te Turnhout
  • Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudswerken zodat defecten en storingen vermeden kunnen worden
  • Je voert correctieve onderhoudswerken uit: herstellen, vervangen PLC-onderdelen, lezen en interpreteren van PLC’s en verwijderen van fouten
  • Je staat in voor dringende depannages voor zowel elektriciteit als automatisatie

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs industriële elektriciteit / electronica / regeltechnieken/stuur- en beveiligingstechnieken/ procesautomatisering of gelijkwaardig door ervaring. Schoolverlaters komen evenzeer in aanmerking.
  • Je beschikt over een basiskennis van PLC-technologie: Siemens S5, S7, TIA. Ervaring met Eplan is een troef.
  • Je bent een problemsolver met oog voor orde, netheid en kwaliteit
  • Je werkt vlot in teamverband en draagt veiligheid hoog in het vaandel
  • Je bent communicatief, leergierig en neemt graag initiatief
  • Je werkt in een uniek 3-ploegenstelsel met slechts 4 nachten ipv 5

 

Aanbod

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

We ontvangen graag je CV en motivatie.

 

Contact:

Cartamundi Job Team t.a.v Anne Simons

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: +32 (0) 470 10 19 15

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy