Bij Cartamundi geloven we in de kracht van het spel. That's why we live different, and play different. Wij zijn wereldleider in spellen, met een portfolio dat iconische merken zoals Bicycle®, Bee®, COPAG® en Shuffle® omvat. Wij hebben ook partnerships met grote speelgoedfabrikanten en wij produceren bordspellen en ruilkaartspellen voor o.a. Hasbro – inclusief Monopoly® - Mattel en The Pokémon Company.
Cartamundi is in 1970 opgericht in Turnhout, België; als joint venture van twee families aandeelhouders, die tot op heden nog steeds elk 50% bezitten, en dit al voor de 7e generatie.
Vandaag hebben we 13 producerende firma’s in 12 landen, waaronder België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, India, Japan en China. Meer dan 2.800 werknemers werken wereldwijd samen als Eén Groep, Eén Team.

Storingstechnieker

Jouw functie

  • Je staat in voor het onderhoud en verhelpen van elektrische storingen van de machines en installaties in onze productievestiging te Turnhout
  • Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudswerken zodat defecten en storingen vermeden kunnen worden
  • Je voert correctieve onderhoudswerken uit: herstellen, vervangen PLC-onderdelen, lezen en interpreteren van PLC’s en verwijderen van fouten
  • Je staat in voor dringende depannages voor zowel elektriciteit als automatisatie

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs industriële elektriciteit / electronica / regeltechnieken/stuur- en beveiligingstechnieken/ procesautomatisering of gelijkwaardig door ervaring. Schoolverlaters komen evenzeer in aanmerking.
  • Je beschikt over een basiskennis van PLC-technologie: Siemens S5, S7, TIA. Ervaring met Eplan is een troef.
  • Je bent een problemsolver met oog voor orde, netheid en kwaliteit
  • Je werkt vlot in teamverband en draagt veiligheid hoog in het vaandel
  • Je bent communicatief, leergierig en neemt graag initiatief
  • Je werkt in een uniek 3-ploegenstelsel met slechts 4 nachten ipv 5

 

Aanbod

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

We ontvangen graag je CV en motivatie.

 

Contact:

Cartamundi Job Team t.a.v Anne Simons

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: +32 (0) 470 10 19 15

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy