Cartamundi is wereldmarktleider in play-oplossingen. Denk aan speelkaarten, kaart- en bordspelen, collectibles en trading card games. Ons doel? “Live different, Play different” voor iedereen.

Met bijna 3000 mensen zetten we ons elke dag in om die ambitie waar te maken. Ons familiebedrijf, met hoofdkantoor in België, heeft daarvoor een wereldwijd netwerk van designcenters, verkoopkantoren en productiefaciliteiten. Een netwerk dat loopt van de VS en Brazilië tot Europa en Japan.

Cartamundi heeft een wereldwijde merkenportefeuille met heritage brands zoals Bicicle®, Bee®, Copag®, Shuffle® en heel wat lokaal geliefde merken. We zijn ook de vertrouwde partner van toonaangevende speelgoed- en entertainmentbedrijven voor productie- en distributieoplossingen.

De drukpersen van Cartamundi draaien al sinds 1765. We koppelen die rijke traditie aan innovatie in digitale en hybride speelervaringen, om zo relevant te blijven – vandaag en morgen. Cartamundi voert een strategie van duurzame en winstgevende groei. Op die manier streven we ernaar om onze planeet en ons bedrijf in topconditie te houden voor de komende generaties.

Voor onze productievestiging in Turnhout, gespecialiseerd in collectibles, zijn we op zoek naar (m/v):

 

Ervaren foliedrukker (hotstamp)

Jouw Functie

Als Hotstamp Foliedrukker ben je verantwoordelijk voor het:

  • produceren van kwalitatief hoogwaardige kaarten voor bekende merken
  • zelfstandig afstellen van de warmdrukfolie
  • bedienen van de vlakdrukpers op een veilige en efficiënte manier
  • verrichten van procescontroles op basis van goedgekeurde vellen en ISO-werkinstructies
  • oplossen van storingen. Je voert zelf de analyse uit en meldt eventuele afwijkingen of ernstige storingen aan de afdelingsleiding

Jouw profiel

Voor ons ben je de ideale kandidaat omdat je:

  • een technische basisopleiding genoten hebt, bij voorkeur in het grafische
  • kan terugblikken op relevante ervaring en gepassioneerd bent door techniek
  • gebeten bent om te weten en veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel draagt
  • geduldigheid en perfectionisme combineert met een sterk praktische aanleg
  • wil werken in een uniek 3-ploegensysteem waarbij je slechts 4 nachten werkt en dus kan genieten van een extra lang weekend (vrijdagmorgen - maandagmiddag)

Aanbod

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je de kans om een boeiende job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. We voorzien een aantrekkelijk salaris aangevuld met maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, fiestlease en bijhorende fietsvergoeding, alsook kortingen op Cartamundiproducten. Tijdens kerst- en nieuw geniet je mee van een collectieve sluiting.

 

Interesse?

Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online. Graag ontvangen wij jouw cv + motivatiebrief.

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy