Bij Cartamundi geloven we in de kracht van het spel. Ons doel is dan ook: ‘Sharing the Magic of Playing together’.
 
Wij zijn wereldleider in spellen, met een portfolio dat iconische merken zoals Bicycle®, Bee®, COPAG® en Shuffle® omvat. Wij hebben ook partnerships met grote speelgoedfabrikanten en wij produceren bordspellen en ruilkaartspellen voor Hasbro – inclusief Monopoly® - Mattel en The Pokémon Company o.a.
 
Cartamundi is in 1970 opgericht in Turnhout, België; als joint venture van twee families aandeelhouders, die tot op heden nog steeds elk 50% bezitten, en dit al voor de 7e generatie.
 
Onze firma is blijven groeien tot een verkoopcijfer van €575 miljoen in 2021.
 
Onze investeringen in productie en innovatie zijn in lijn met de opkomende trends en technologieën. De recente lancering van Cartamundi Digital Ventures breidt ons domein uit naar digitale spellen en e-sports, een snel groeiende markt.
 
Verder hebben we een Global R&D Centrum in Turnhout, hetgeen de research en ontwikkeling van de groep wereldwijd op de kaart zet.
 
Vandaag hebben we 13 producerende firma’s in 12 landen: België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Ierland, de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, India, Japan en China. 2900 werknemers werken wereldwijd samen als Eén Groep, Eén Team.
 
 

Senior Management Assistant

 

Jouw functie:

Je staat de executive assistant bij in de administratieve en organisatorische ondersteuning en omkadering van het 12-koppig executive committee van Cartamundi:
 • vlekkeloze organisatie van de agenda’s; je weet prioriteiten te stellen en door een gezonde assertieve houding en overleg realiseer je een haalbare planning
 • punctuele voorbereiding van vergaderingen: agendapunten opvragen, plannen in de verschillende agenda’s, uitnodigingen versturen, ondersteuning in opmaak van presentaties, meeting minutes opmaken, etc.
 • organisatie en planning van reizen wereldwijd met bijhorende administratieve afwikkeling
 • administratief verwerken en/of opvolgen van onkostennota’s, facturen en contracten
 • diverse projecten zoals de verdere implementatie van de contract database, digitalisering van archief, ondersteuning in personeelsactiviteiten
 • ad-hoc vragen en taken snel en adequaat behandelen: prioriteiten kunnen bepalen en flexibel werkzaamheden herplannen in functie van onverwachte, last-minute vragen/taken
 • nauwe samenwerking met collega’s wereldwijd en je rapporteert aan de executive assistant.
 

Jouw profiel:

 • Je genoot een hogere opleiding en kan terugblikken op minimaal 8 jaar relevante ervaring in een functie waar plannen en organiseren, projectmanagement en -voorbereiding en multi-tasken centraal staan.
 • Door je ervaring heb je de nodige maturiteit, je straalt rust uit en door je inzet achter de schermen draag je bij aan een vlot verloop van de dagelijkse werkzaamheden van het executive committee.
 • Dankzij jouw flexibele mind-set pas je je probleemloos aan onverwachte situaties aan, agenda wijzigingen of switch in prioriteiten. Je bewaart daarbij de rust en blijft de kwaliteit van je werk garanderen.
 • Jouw dossiers behartig je met de nodige discretie en integriteit, dankzij een goed business acumen begrijp je de noden van jouw opdrachtgevers.
 • Na een opleidingsperiode toon je een grote zelfstandigheid en neem volledig ownership over je werk.
 • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels, kennis van het Frans is een troef. Uiteraard kan je zeer goed overweg met de courante MS Office toepassingen.
 

Aanbod:

Je komt terecht in een internationaal georiënteerde organisatie die innovatie hoog in het vaandel draagt. Initiatief en ondernemerszin zijn kwaliteiten die binnen Cartamundi sterk geapprecieerd worden. Verder speel je een belangrijke rol op het directiesecretariaat en heb je veel internationale contacten. Je kan rekenen op een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen.

De kans om na je inwerkperiode gedeeltelijk van thuis uit te werken biedt garantie op een goede work-life balans.

 

Contact:

Zin om mee te bouwen? Solliciteer online via http://reageer.motmansenpartners.be of contacteer Hanne Hooyberghs (tel: 011/36 10 61) voor meer informatie.

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy