Bij Cartamundi draaien de drukpersen al sinds 1765. Het maakbedrijf met Belgische roots is vandaag uitgegroeid tot de grootste speelkaarten – en bordspellenfabrikant ter wereld. Bekende brands zoals Monopoly®, UNO®, Magic: the Gathering®, Guess Who?®, Pokémon®, Trivial Pursuit®… Wij maken ze. Elke dag opnieuw.

Speelkaarten en games produceren is méér dan een spel voor ons. Onze missie luidt: ‘sharing the magic of playing together’. Dat is precies wat we doen. Wij brengen mensen samen, overal ter wereld.

Cartamundi gelooft dat mensen door spelletjes te spelen een pak levensvaardigheden leren. Denk maar aan onderhandelingstechnieken, werken in team maar ook leren omgaan met verlies. Dit is dan ook dé reden waarom ons bedrijf Cartamundi bestaat.

 

 

QUALITY TECHNICIAN

 

 

Jouw functie:

Als Quality Technician ben je verantwoordelijk voor het tot uitvoering brengen van meetplannen voor onderzoeken op speelkaarten en spellen die kaderen binnen de productieprocessen en binnen projecten, alsook een correcte rapportering van de uitgevoerde analyses.

 

Je voert de ingangscontrole op binnenkomende goederen uit volgens de vooropgestelde planning.

 

Met betrekking tot het beheer van meetapparatuur en meetmethodes voer je de kalibratie uit volgens het vooropgestelde kalibratieprogramma. Je zorgt ervoor dat de meetapparatuur in een goed onderhouden toestand verkeren.

 

Je ondersteunt QA/QC en het Cartamundi Management Systeem door onder meer op te treden als interne auditor en door ondersteuning te bieden bij het onderzoeken van afwijkingen (klantenklachten, leveranciersklachten, interne afwijkingen).

 

Door een frequente aanwezigheid op de productievloer creëer je draagvlak voor je acties en verhoog je het, reeds aanwezige, kwaliteitsbewustzijn van alle medewerkers.

 

Je rapporteert aan de Sr. Quality Engineer Management System.

 

 

Jouw profiel:

Je hebt een bachelordiploma bij voorkeur in een wetenschappelijke richting of reeds enkele jaren werkervaring op het gebied van kwaliteitszorg achter de rug en daardoor gelijkwaardig. Je werkt gestructureerd en hebt oog voor detail. Ondernemend, kritisch, analytisch en communicatief zijn persoonlijke vaardigheden. Je bent in staat data te organiseren en informatie op een duidelijke, consistente manier te rapporteren. Je bent een teamplayer, flexibel en je staat open voor veranderingen. Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels. Ervaring in het uitvoeren van interne audits is een pluspunt.

 

Aanbod:

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

 

 

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

 

 

Contact:

Cartamundi Job Team tav. Ann Springael

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: +32 (0) 14.47.16.66

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy