Bij Cartamundi geloven we in de kracht van het spel. Ons doel is dan ook: ‘Sharing the Magic of Playing together’.
 
Wij zijn wereldleider in spellen, met een portfolio dat iconische merken zoals Bicycle®, Bee®, COPAG® en Shuffle® omvat. Wij hebben ook partnerships met grote speelgoedfabrikanten en wij produceren bordspellen en ruilkaartspellen voor Hasbro – inclusief Monopoly® - Mattel en The Pokémon Company o.a.
 
Cartamundi is in 1970 opgericht in Turnhout, België; als joint venture van twee families aandeelhouders, die tot op heden nog steeds elk 50% bezitten, en dit al voor de 7e generatie.
Onze firma is blijven groeien tot een verkoopcijfer van €575 miljoen in 2021.
 
Onze investeringen in productie en innovatie zijn in lijn met de opkomende trends en technologieën. De recente lancering van Cartamundi Digital Ventures breidt ons domein uit naar digitale spellen en e-sports, een snel groeiende markt. Verder hebben we een Global R&D Centrum in Turnhout, hetgeen de research en ontwikkeling van de groep wereldwijd op de kaart zet.
 
Vandaag hebben we 13 producerende firma’s in 12 landen: België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Ierland, de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, India, Japan en China. 2900 werknemers werken wereldwijd samen als Eén Groep, Eén Team.
 

IT Support Engineer

 

Jouw functie:

Om ons ICT Support Team te versterken zijn wij op zoek naar een IT Support Engineer (Level 1 & Level 2) voor ons hoofdkantoor in Turnhout.
 
Je bent het eerste aanspreekpunt met betrekking tot IT gerelateerde vragen en problemen voor onze medewerkers in Turnhout en onze Europese verkoopkantoren.
 
Als IT Support Engineer heb je een uitgebreid en uitdagend takenpakket en ben je de ambassadeur van de IT afdeling naar onze interne klanten.
 
Je bemant de IT service desk en handelt een breed scala van service tickets zelfstandig af, zowel langs client als server kant. Waar nodig krijg je bijkomende ondersteuning van het IT Infrastructure Team.
 
Je geeft IT basisopleidingen aan nieuwe werknemers en occasioneel geef je opleidingen over specifieke IT onderwerpen.
 
Je krijgt de mogelijkheden om je IT kennis verder uit te breiden zowel via trainingen als door samenwerking met je ervaren IT collega’s.
 
 

Jouw profiel:

  • Opleidingsvereisten voor deze functie zijn professionele bachelor ICT of equivalent door ervaring.
  • Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent een probleemoplosser, communicatief en een teamspeler.
  • Je hebt een goede kennis van MS Windows, Office365, end user equipment en mobiele telefonie.
  • Je bent vertrouwd met TCP/IP, LAN & WAN concepten, routers, switchen, firewall en andere netwerkapparaten.
  • Kennis van software deployment, backup systemen, storage, Vmware, Xen zijn pluspunten.
  • Je hebt een goede kennis van het Engels, zowel gesproken als geschreven. Praktische kennis van Frans en/of Duits is een plus.

 

Aanbod:

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.
 

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.
 

Contact:

Cartamundi tav. Mevr. Yoon-Mee Deseyn
Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: 014 331 929
Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy