Bij Cartamundi geloven we in de kracht van het spel. Ons doel is dan ook: ‘Sharing the Magic of Playing together’.
 
Wij zijn wereldleider in spellen, met een portfolio dat iconische merken zoals Bicycle®, Bee®, COPAG® en Shuffle® omvat. Wij hebben ook partnerships met grote speelgoedfabrikanten en wij produceren bordspellen en ruilkaartspellen voor Hasbro – inclusief Monopoly® - Mattel en The Pokémon Company o.a.
 
Cartamundi is in 1970 opgericht in Turnhout, België; als joint venture van twee families aandeelhouders, die tot op heden nog steeds elk 50% bezitten, en dit al voor de 7e generatie.
 
Onze firma is blijven groeien tot een verkoopcijfer van €575 miljoen in 2021.
 
Onze investeringen in productie en innovatie zijn in lijn met de opkomende trends en technologieën. De recente lancering van Cartamundi Digital Ventures breidt ons domein uit naar digitale spellen en e-sports, een snel groeiende markt.
 
Verder hebben we een Global R&D Centrum in Turnhout, hetgeen de research en ontwikkeling van de groep wereldwijd op de kaart zet.
 
Vandaag hebben we 13 producerende firma’s in 12 landen: België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Ierland, de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, India, Japan en China. 2900 werknemers werken wereldwijd samen als Eén Groep, Eén Team.
 
 

Project Manager Global R&D Center

 

Jouw functie:

  • Vanuit het Global R&D Center ben je verantwoordelijk voor de realisatie van engineering projecten voor de wereldwijde Cartamundi groep.
  • Je onderzoekt samen met een team van (internationale) projectmanagers, ingenieurs en R&D operatoren de technische haalbaarheid van nieuwe producten, processen en machines binnen een vooraf bepaald budget.
  • Samen met externe machinebouwers en lokale engineering afdelingen begeleid je de realisatie van nieuwe machines en werk je hiervoor een optimale oplossing uit.
  • Je implementeert en ondersteunt nieuwe machine installaties voor de hele Cartamundi groep.
  • Je bepaalt mee de groep engineering standaard voor processen, industry 4.0, sensoren en vision technology.
 
 

Jouw profiel:

  • Je hebt een passie voor techniek en minstens 5 jaar ervaring met engineering projecten in een operationele omgeving.
  • Je houdt ervan om innovatieve oplossingen te bedenken en kan deze succesvol implementeren.
  • Je bent een teamplayer die in een internationale context kan communiceren naar verschillende niveaus binnen de organisatie.
  • Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels en je bent bereid om te reizen.
 

Aanbod:

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.
 

Contact:

Cartamundi tav. Mevr. Yoon-Mee Deseyn
Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: 014 331 929
Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy