Bij Cartamundi geloven we in de kracht van het spel. Ons doel is dan ook: ‘Sharing the Magic of Playing together’.
 
Wij zijn wereldleider in spellen, met een portfolio dat iconische merken zoals Bicycle®, Bee®, COPAG® en Shuffle® omvat. Wij hebben ook partnerships met grote speelgoedfabrikanten en wij produceren bordspellen en ruilkaartspellen voor Hasbro – inclusief Monopoly® - Mattel en The Pokémon Company o.a.
 
Cartamundi is in 1970 opgericht in Turnhout, België; als joint venture van twee families aandeelhouders, die tot op heden nog steeds elk 50% bezitten, en dit al voor de 7e generatie.
Onze firma is blijven groeien tot een verkoopcijfer van €575 miljoen in 2021.
 
Onze investeringen in productie en innovatie zijn in lijn met de opkomende trends en technologieën. De recente lancering van Cartamundi Digital Ventures breidt ons domein uit naar digitale spellen en e-sports, een snel groeiende markt. Verder hebben we een Global R&D Centrum in Turnhout, hetgeen de research en ontwikkeling van de groep wereldwijd op de kaart zet.
 
Vandaag hebben we 13 producerende firma’s in 12 landen: België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Ierland, de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, India, Japan en China. 2900 werknemers werken wereldwijd samen als Eén Groep, Eén Team.
 
 

Consolidation Expert

 
 

Jouw functie:

 
Als Consolidation Expert neem je grotendeels het ownership op binnen 2 luiken, enerzijds de uitvoering van de consolidatie d.m.v procesoptimalisering. Het andere luik is het de rapportering zelf, budgettering, P&L, marge analyses, etc..
 
Je zal rapporteren aan de Group Reporting & Consolidation Manager.
 
Concreet houdt dit in:
 • De maandelijkse consolidatie, in de nieuwe softwaretool CCH Tagetik, van de financiële data van ongeveer een 45 – tal Cartamundi entiteiten: d.w.z nazicht van intercompany transacties, intercompany eliminaties, investeringen in dochterondernemingen en andere gerelateerde transacties, registraties van consolidatie boekingen analyse van varianties versus budget, prior year, forecast, rapportering van de resultaten.
 • Consolidatie van financiële plannen op lange termijn (3-5jaar), Budget (1jaar), rolling forecasts (kwartaal) + rapportering.
 • Tijdige, nauwkeurige en inzichtelijke managementrapportages / analyses leveren, voorbereiding van ExCo-rapportage.
 • Opstellen van interne en externe financiële overzichten.
 • Betrokkenheid bij ad hoc projecten (bijv. Marge-analyses per brand, per product, business case assessments, M&A-projecten) en werken aan continue optimalisaties.
 

Jouw profiel:

 
 • Je beschikt over een sterke integriteit en een sterke werkethiek.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, een sterke autonomie, en je bent zeer goed in het ontwikkelen van professionele relaties.
 • Je beschikt over een Master binnen een financiële richting (indien Bachelor beschik je over een zeer sterk analytisch denkvermogen).
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in Audit of Financial Advisory (bij voorkeur in een Big 4-omgeving) of consolidatie (bij voorkeur in een internationale omgeving).
 • Je hebt een sterke kennis van de BE GAAP rapporteringsvereisten.
 • Je beschikt over een goede algemene systeemkennis (zowel functioneel als procesmatig), ervaring met SAP en/of een consolidatietool is een sterke plus.
 • Je werkt accuraat, hebt aandacht voor details, en je beschikt over een sterk analytisch vermogen.
 • Probleem oplossend werken en het behalen van efficiëntieslagen geven jou een sterke boost.
 
 

Aanbod:

 
Cartamundi biedt je een gevarieerde job met een aantrekkelijke verdienste en mogelijkheden voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Flexibiliteit is gegarandeerd, thuiswerk is mogelijk en de andere dagen rijd je naar onze fantastische kaartenstad Turnhout, tegen al de files in.
 
 
 

Interesse? 

 
Contacteer Katrien Goovaerts, Robert Half, regio Antwerpen & Kempen
Phone: +32 (0)3 241 14 35
E-mail: katrien.goovaerts@roberthalf.be
Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy