Bij Cartamundi zijn we een wereldwijde leider in "spel"-oplossingen. Ons team van meer dan 2500 medewerkers, is verenigd rond één gemeenschappelijke doel: “het delen van de magie van het samen spelen”.
 
Dankzij het spel hebben we de mogelijkheid om ons te verbinden, te onthaasten en iets nieuws te leren. Wij maken dit mogelijk door ons eigen wereldwijde portfolio van (speel)kaartmerken, en door onze brede expertise in het creëren en produceren van spelideeën. Daardoor zijn wij de vertrouwde partner van toonaangevende speelgoedbedrijven over de hele wereld.
 
Onze portfolio omvat historische merken die teruggaan tot 1848, waaronder wereldwijde merken als Bicycle®, Bee®, Copag®, Shuffle® en vele lokaal geliefde merken. Merken die vakmanschap combineren met innovatie. Dit vormt een solide basis om blijvend relevant te zijn en een positieve bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap.
 
We zijn een familiebedrijf met een wereldwijd hoofdkantoor in België en hebben een wereldwijd netwerk van verkoopkantoren en 13 productiefaciliteiten.
 
Meer informatie op cartamundi.com.
 

Experienced back-end Developer met Project Management ervaring

 

Jouw functie:

 
Als Experienced back-end Developer zorg je voor een correcte uitvoering van de briefings die je van je Projectmanager krijgt. Daarbij ben je in staat om kritische vragen te stellen en om mee te denken in functie van het resultaat. Of het nu gaat over een website, een mobiele app of over digitale processen, je blijft streven naar een betrouwbaar eindresultaat dat niet alleen functioneel is, maar dat bovenal ook een unieke gebruikservaring geeft. Je schrijft duidelijk gestructureerde code en documenteert deze zodat anderen vlot met jouw werk aan de slag kunnen. Uitvoerig testen schrikt jou niet af en laat je toe om kritisch te zijn over je eigen werk, maar ook over dat van je collega’s. Dit stelt jou in staat om hen feedback te geven en je voelt je dan ook geroepen om een sturende en coachende rol te spelen binnen een team waarbij je zelf voorstellen doet in functie van nieuwe tools en werkwijzen.
 
Daar stopt je takenpakket niet. Je blijft je regelmatig verdiepen in technologische vernieuwing en staat er ook voor open om mee te werken aan innovatie. Je begeven op ongekend terrein zie je als een uitdaging om jezelf verder te ontplooien. Je evolueert dus vlot mee met de laatste trends en ontwikkelingen op vlak van nieuwe technologieën en games waardoor je niet alleen jezelf maar ook je collega’s inspireert met je kennis en ideeën.
 
 

Jouw profiel:

 
Je bent een ontwikkelaar met een bachelor- of masteropleiding in IT en hebt enkele jaren ervaring in een relevante sector. Hierdoor heb je expertise kunnen opbouwen in Java en database management. Je kan je snel inwerken in een team waarin Tomcat, Jetty, Spring Boot, Hibernate, MySQL, Maven, OpenAPI en Docker gebruikt worden. Je hebt kennis van AWS, Linux serverbeheer en devops.
Je bent sociaal, flexibel, communicatief en het schrikt jou niet af om deel te nemen aan meetings met collega’s uit de business waarin je advies kan geven over het project dat zal uitgewerkt worden. Verder heb je al ervaring met project management of is dit iets waar je ambitie voor hebt. Je bent niet bang om een project team aan te sturen vanuit een Jira omgeving.
 

Aanbod:

  • Een boeiende en gevarieerde job met veel ruimte voor eigen creatieve inbreng
  • Een aantrekkelijke verloning, aangepast aan je ervaring en know-how
  • Mogelijkheden voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Een voltijdse job met een vast contract van onbepaalde duur
  • Enthousiaste collega’s die jou met plezier verwelkomen in een innovatief bedrijf
  • Een inspirerende omgeving waarin spellen spelen deel uitmaakt van het werk
  • Een makkelijk bereikbare locatie, zowel met de wagen als met de fiets vanuit Gent
  • Een flexibele balans tussen kantoorwerk en thuiswerk

 

Contact:

Cartamundi Digital tav. Mevr. Yoon-Mee Deseyn

Deinsesteenweg 108B - 9031 Drongen - Tel.: 014 331 929

 

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.
 
Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy