Bij Cartamundi geloven we in de kracht van het spel. Ons doel is dan ook: ‘Sharing the Magic of Playing together’.

Wij zijn wereldleider in spellen, met een portfolio dat iconische merken zoals Bicycle®, Bee®, COPAG® en Shuffle® omvat. Wij hebben ook partnerships met grote speelgoedfabrikanten en wij produceren bordspellen en ruilkaartspellen voor Hasbro – inclusief Monopoly® - Mattel en The Pokémon Company o.a.

Cartamundi is in 1970 opgericht in Turnhout, België; als joint venture van twee families aandeelhouders, die tot op heden nog steeds elk 50% bezitten, en dit al voor de 7e generatie.

Onze firma is blijven groeien tot een verkoopcijfer van €500 miljoen in 2020.

Onze investeringen in productie en innovatie zijn in lijn met de opkomende trends en technologieën. De recente lancering van Cartamundi Digital Ventures breidt ons domein uit naar digitale spellen en e-sports, een snel groeiende markt. Verder hebben we een Global R&D Centrum in Turnhout, hetgeen de research en ontwikkeling van de groep wereldwijd op de kaart zet.

Vandaag hebben we 13 producerende firma’s in 12 landen: België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Ierland, de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, India, Japan en China. 2.800 werknemers werken wereldwijd samen als Eén Groep, Eén Team.

 

ACCOUNT EXECUTIVE RETAIL

(tijdelijke vacature tem 31/08/2022, met optie vast)

Jouw functie:

Als Account Executive Retail komt je terecht in het hart van onze organisatie en ben je de centrale aanspreekpersoon voor al onze klanten binnen de Benelux.

  • Je biedt commerciële ondersteuning aan de Sales afdeling.
  • Je zorgt voor de dagelijkse contacten met de klanten en voor de volledige follow-up van hun orders, van ontvangst van het order tot de facturatie. Hierbij is het belangrijk dat je de wensen van de klant vertaalt in duidelijke instructies en opdrachten naar de verschillende interne afdelingen.
  • Je beheert het order entry proces je volgt afroeporders en stocks op.
  • Het doorgeven, opvolgen en de nabehandeling van klachten en claims behoren eveneens tot je verantwoordelijkheden.

 

Jouw profiel:

  • Je bent een gedreven persoon en je kan terugblikken op enkele jaren relevante ervaring in een commerciële omgeving.
  • Je bent klantgericht ingesteld en weet van aanpakken in een productieomgeving.
  • Contact met klanten en collega’s van andere afdelingen geeft je energie.
  • Je werkt planmatig en nauwkeurig.
  • Je bent stressbestendig, vlot meertalig (N/E/F), vertrouwd met office pakketten: Excel, Word & Powerpoint en administratief sterk.
  • Kennis van SAP is een plus.

 

Aanbod:

 

Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging van een langdurige afwezigheid zo spoedig mogelijk tot en met 31 augustus 2022. Met optie tot vaste aanwerving. 

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

 

 

Interesse?

 

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

 

Contact:

Cartamundi Job Team tav. Ann Springael

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: +32 (0) 14.47.16.66

 

 

 

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy