Bij Cartamundi draaien de drukpersen al sinds 1765. Het maakbedrijf met Belgische roots is vandaag uitgegroeid tot de grootste speelkaarten – en bordspellenfabrikant ter wereld. Bekende brands zoals Monopoly®, UNO®, Magic: the Gathering®, Guess Who?®, Pokémon®, Trivial Pursuit®… Wij maken ze. Elke dag opnieuw.

Speelkaarten en games produceren is méér dan een spel voor ons. Onze missie luidt: ‘sharing the magic of playing together’. Dat is precies wat we doen. Wij brengen mensen samen, overal ter wereld.

Cartamundi gelooft dat mensen door spelletjes te spelen een pak levensvaardigheden leren. Denk maar aan onderhandelingstechnieken, werken in team maar ook leren omgaan met verlies. Dit is dan ook dé reden waarom ons bedrijf Cartamundi bestaat.

 

 

Channel Manager Retail Benelux

Deel jij onze passie voor speelkaarten en kaartspellen?

Kan jij je opladen om onze merken uit te bouwen en in de markt te zetten?

Haal je energie uit het uitwerken van spraakmakende activaties?

Ben je ervan overtuigd dat jouw magie het verschil kan maken?


Waar zorg jij voor tijdens het spel?

 

Uitdagende doelstellingen ga je niet uit de weg, integendeel je initieert initiatieven die onze ambitie in de verf zetten.

Als ervaren professional zorg je voor een stevige verankering van onze merken in alle retailkanalen én in de harten van de consument. Je voelt perfect de noden van de markt aan en communiceert deze in briefings naar het marketingteam.

“lead by example” is jouw motto en je haalt energie uit contacten met (potentiële) klanten.

 

Welke spelervaring verwachten we?

▪ Master

▪ min. 10 jaar werkervaring in een retailomgeving is een must

▪ Ondernemend met hands-on mentaliteit

▪ Vlot in het Nederlands, Engels en Frans.

 

Aanbod:

 

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

 

 

Interesse?

 

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

 

Contact:

Cartamundi Job Team tav. Ann Springael

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: +32 (0) 14.47.16.66

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy