Bij Cartamundi geloven we in de kracht van het spel. Ons doel is dan ook: ‘Sharing the Magic of Playing together’.

 

Wij zijn wereldleider in spellen, met een portfolio dat iconische merken zoals Bicycle®, Bee®, COPAG® en Shuffle® omvat. Wij hebben ook partnerships met grote speelgoedfabrikanten en wij produceren bordspellen en ruilkaartspellen voor Hasbro – inclusief Monopoly® - Mattel en The Pokémon Company o.a.

 

Cartamundi is in 1970 opgericht in Turnhout, België; als joint venture van twee families aandeelhouders, die tot op heden nog steeds elk 50% bezitten, en dit al voor de 7e generatie.

Onze firma is blijven groeien tot een verkoopcijfer van €500 miljoen in 2020.

 

Onze investeringen in productie en innovatie zijn in lijn met de opkomende trends en technologieën. De recente lancering van Cartamundi Digital Ventures breidt ons domein uit naar digitale spellen en e-sports, een snel groeiende markt. Verder hebben we een Global R&D Centrum in Turnhout, hetgeen de research en ontwikkeling van de groep wereldwijd op de kaart zet.

 

Vandaag hebben we 13 producerende firma’s in 12 landen: België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Ierland, de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, India, Japan en China. 2.800 werknemers werken wereldwijd samen als Eén Groep, Eén Team.

 

 

Master Data Specialist

 

 

Jouw functie:

 

Als Master Data Specialist voor planning en productie bedenk je enerzijds de meest optimale productiemethode en bereken je de productiekost van offerte-aanvragen.

Anderzijds zet je klantorders om in productstructuren, met als doel zo efficiënt mogelijke fabricatie-instructies te genereren, alsook de materiaalplanning goed aan te sturen.

 

Als Master Data Specialist zal je:

 • in samenwerking met verkoop, R&D, customer care en productie klantgerichte calculaties opmaken met behulp van een bedrijfseigen tool met voorgeprogrammeerde parameters waarbij technische kennis van ons machinepark, productieprocessen en onze artikelen enorm belangrijk is.
 • steeds zorgen voor de meest optimale kostenberekening van de productiemethodes en materialenverbruik.
 • het calculatiesysteem onderhouden en verbeteren waar nodig.
 • de nodige nacalculaties opzetten voor bepaalde producties.
 • samen met je collega’s zorgen voor een tijdige en accurate opzet van artikelen in BOM/BOL en de bijhorende fabricatiedocumenten. Je streeft hierbij naar kostenoptimalisaties van de productiemethodes en materialenverbruik en waakt over de kwaliteit van de fabricatie-instructies.

 

 

 

 

 

 

Jouw profiel:

 

 • Je hebt een bachelorsdiploma, bij voorkeur uit een economische of technische richting en hebt relevante werkervaring in een productieomgeving.
 • Grafische kennis of ervaring is een pluspunt.
 • Je bent cijfermatig sterk en hebt een analytische geest.
 • Je bent communicatief sterk om de juiste informatie te verzamelen.
 • Je bent nauwkeurig en je kan je werk zelfstandig organiseren.
 • Je hebt een goede kennis van het Office toepassingen. Kennis van SAP is een plus.
 • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels.

 

Aanbod:

 

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

 

 

 

Interesse?

 

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

 

Contact:

Cartamundi Job Team tav.Barbara Peeters

Barbara.peeters@cartamundi.com

 

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy