Bij Cartamundi draaien de drukpersen al sinds 1765. Het maakbedrijf met Belgische roots is vandaag uitgegroeid tot de grootste speelkaarten – en bordspellenfabrikant ter wereld. Bekende brands zoals Monopoly®, UNO®, Magic: the Gathering®, Guess Who?®, Pokémon®, Trivial Pursuit®… Wij maken ze. Elke dag opnieuw.

Speelkaarten en games produceren is méér dan een spel voor ons. Onze missie luidt: ‘sharing the magic of playing together’. Dat is precies wat we doen. Wij brengen mensen samen, overal ter wereld.

Cartamundi gelooft dat mensen door spelletjes te spelen een pak levensvaardigheden leren. Denk maar aan onderhandelingstechnieken, werken in team maar ook leren omgaan met verlies. Dit is dan ook dé reden waarom ons bedrijf Cartamundi bestaat.

 

 

Teamleader Warehouse & Traffic

 

Weet jij hoe je een team moet motiveren? Ben jij een procesverbeteraar? Stel jij de klant boven alles en Hou je er bovendien van dat alles gesmeerd verloopt?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Jouw functie:

 

Als teamcoördinator van het Warehouse & Traffic team (15FTE) is geen een dag dezelfde. Je bent verantwoordelijk voor de volledige organisatie, uitvoering, verbetering en supervisie van de magazijnactiviteiten alsook voor alle bijhorende logistieke taken. Door jouw uitmuntende organisatie skills zorg je samen met je team voor een optimale bevoorrading aan de fabriek en bouw je een performant distributienetwerk uit om onze klanten optimaal te beleveren, en dit binnen de gestelde veiligheid-, kwaliteits-, productiviteits- en tijdsnormen.

Omdat je out of the box kan denken en alleen met het beste genoegen neemt; ga je constant op zoek naar verbeteringen en zet je hiervoor de nodige projecten op. In de dagdagelijkse operatie spring je waar nodig bij als meewerkend voorman om de contuiteit te garanderen

 

 

 

Jouw kwalificaties

  • Je bent in het bezit van een afgeronde Bacheloropleiding met voorkeur in een logistiek richting
  • 3 tot 5 jaar ervaring als leidinggevende in een Logistieke omgeving
  • Je hebt een vlotte kennis van het Nederlands en Engels.
  • Je beheert het MS Office pakket en hebt gewerkt met een ERP pakket. . Kennis SAP is een plus.

Aanbod:

 

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

 

 

 

Interesse?

 

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

 

Contact:

Cartamundi Job Team tav. Barbara Peeters

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout – barbara.peeters@cartamundi.com

 

 

 

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy