Bij Cartamundi zijn we een wereldwijde leider in "spel"-oplossingen. Ons team van meer dan 2500 medewerkers, is verenigd rond één gemeenschappelijke doel: “het delen van de magie van het samen spelen”.
 
Dankzij het spel hebben we de mogelijkheid om ons te verbinden, te onthaasten en iets nieuws te leren. Wij maken dit mogelijk door ons eigen wereldwijde portfolio van (speel)kaartmerken, en door onze brede expertise in het creëren en produceren van spelideeën. Daardoor zijn wij de vertrouwde partner van toonaangevende speelgoedbedrijven over de hele wereld.
 
Onze portfolio omvat historische merken die teruggaan tot 1848, waaronder wereldwijde merken als Bicycle®, Bee®, Copag®, Shuffle® en vele lokaal geliefde merken. Merken die vakmanschap combineren met innovatie. Dit vormt een solide basis om blijvend relevant te zijn en een positieve bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap.
 
We zijn een familiebedrijf met een wereldwijd hoofdkantoor in België en hebben een wereldwijd netwerk van verkoopkantoren en 13 productiefaciliteiten.
 
Meer informatie op cartamundi.com.
 
 

System/Network Administrator

 

Jouw functie:

Om het IT Infrastructure team in ons hoofdkantoor te Turnhout te versterken, zijn wij op zoek naar een allround System/Network Administrator.

Samen met de First-Level support specialist zorg je voor de dagelijkse werking, installatie en service van IT infrastructuren en netwerken voor onze fabrieken in Turnhout en Duitsland en de Europese sales offices.

Samen met het Global team werk je mee aan IT technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, Software deployment, netwerk en IT-Security. Dit alles binnen het kader van dagelijkse beheer als in project werk.

Je plaats van tewerkstelling is Turnhout met op regelmatige basis verplaatsingen naar onze Fabriek in Altenburg, Duitsland.

 

Jouw profiel:

Opleidingsvereisten voor deze functie zijn professionele bachelor aangevuld met domeinspecifieke opleidingen. Minimaal 5 jaar ervaring is vereist.

Grondige kennis van Windows operating systemen (Client en Server).

Goede kennis van Windows gebaseerde eindgebruikerssoftware; MS Office, Outlook, ...

Kennis van software deployment, backup systemen, storage, Vmware, Xen zijn pluspunten.

Goede kennis van TCP/IP, LAN & WAN concepten, routers, switchen, firewall en andere netwerkapparaten.

Ervaring in met productieomgevingen en de toe behoren, scanners, label printers, …. is een meerwaarde.

Ervaring en een goede kennis (gesproken en geschreven) van Engels is vereist. Kennis van Duits is een meerwaarde.

 

Aanbod:

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

 

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

 

Contact:

Cartamundi tav. Mevr. Yoon-Mee Deseyn

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: 014 331 929

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy