Bij Cartamundi draaien de drukpersen al sinds 1765. Het maakbedrijf met Belgische roots is vandaag uitgegroeid tot de grootste speelkaarten – en bordspellenfabrikant ter wereld. Bekende brands zoals Monopoly®, UNO®, Magic: the Gathering®, Guess Who?®, Pokémon®, Trivial Pursuit®… Wij maken ze. Elke dag opnieuw.

Speelkaarten en games produceren is méér dan een spel voor ons. Onze missie luidt: ‘sharing the magic of playing together’. Dat is precies wat we doen. Wij brengen mensen samen, overal ter wereld.

Cartamundi gelooft dat mensen door spelletjes te spelen een pak levensvaardigheden leren. Denk maar aan onderhandelingstechnieken, werken in team maar ook leren omgaan met verlies. Dit is dan ook dé reden waarom ons bedrijf Cartamundi bestaat.

Jouw functie:

  • Als Quality Technician ben je verantwoordelijk voor het opstellen van meetplannen voor onderzoeken op speelkaarten en spellen die kaderen binnen de productieprocessen en binnen projecten, alsook voor het uitvoeren van deze metingen en een correcte rapportering van de uitgevoerde analyses.
  • Je volgt testorders op in productie, verzamelt hierbij de nodige stalen en voert hierop analyses uit ten einde een besluit en motivatie te hebben rond de haalbaarheid van het testorder.
  • Je beheert de meetapparatuur en de meetmethodes. Hieronder valt kalibratie, meetsysteemanalyse, onderhoud, maar eveneens de exploratie naar nieuwe meetsystemen en de ontwikkeling van nieuwe meetmethodes.
  • Je initieert en coördineert correctieve en preventieve acties ten gevolge van klantenklachten of interne niet-conformiteiten. Je doet dit in samenspraak met de directe stakeholders: klanten, leveranciers, het sales team en productie.
  • Je ondersteunt QA/QC en het Cartamundi Management Systeem door onder meer op te treden als interne auditor en het uitvoeren van ingangscontroles.
  • Door een frequente aanwezigheid op de productievloer creëer je draagvlak voor je acties en verhoog je het, reeds aanwezige, kwaliteitsbewustzijn van alle medewerkers.
  • Je rapporteert aan de Quality Manager.

Jouw profiel:

Je hebt een bachelordiploma bij voorkeur in een wetenschappelijke richting en reeds enkele jaren werkervaring op het gebied van kwaliteitszorg achter de rug. Je werkt gestructureerd en hebt oog voor detail. Ondernemend, kritisch, analytisch en communicatief zijn persoonlijke vaardigheden. Je bent in staat data te organiseren en informatie op een duidelijke, consistente manier te rapporteren. Je bent een teamplayer, flexibel en je staat open voor veranderingen. Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels. Ervaring in het uitvoeren van interne audits is een pluspunt.

Aanbod:

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

Contact:

Cartamundi Job Team tav. Ann Springael

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: +32 (0) 14.47.16.66  

 

 

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy