Bij Cartamundi zijn we een wereldwijde leider in "spel"-oplossingen. Ons team van meer dan 2500 medewerkers, is verenigd rond één gemeenschappelijke doel: “het delen van de magie van het samen spelen”.
 
Dankzij het spel hebben we de mogelijkheid om ons te verbinden, te onthaasten en iets nieuws te leren. Wij maken dit mogelijk door ons eigen wereldwijde portfolio van (speel)kaartmerken, en door onze brede expertise in het creëren en produceren van spelideeën. Daardoor zijn wij de vertrouwde partner van toonaangevende speelgoedbedrijven over de hele wereld.
 
Onze portfolio omvat historische merken die teruggaan tot 1848, waaronder wereldwijde merken als Bicycle®, Bee®, Copag®, Shuffle® en vele lokaal geliefde merken. Merken die vakmanschap combineren met innovatie. Dit vormt een solide basis om blijvend relevant te zijn en een positieve bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap.
 
We zijn een familiebedrijf met een wereldwijd hoofdkantoor in België en hebben een wereldwijd netwerk van verkoopkantoren en 13 productiefaciliteiten.
 
Meer informatie op cartamundi.com.

 

ACCOUNT MANAGER PUBLISHING EGC

 

Jouw functie:

Als Account Manager Publishing EGC ben je verantwoordelijk voor behoud en uitbreiding van de klantportfolio van de Publishing klanten binnen Cartamundi in de European Growth Countries. Je werkt zelfstandig voorstellen uit in functie van de wens van de klant waarbij je steeds rekening houdt met het aanbod, de procesflows en de kostenstructuur binnen Cartamundi.

 

Belangrijke resultaatsgebieden:
 • Bestaande klanten begeleiden naar optimale productie oplossingen.
 • Prospectie naar nieuwe klanten in de toegewezen markt(en).
 • Behalen van vooropgesteld publishing verkoopbudget.
 • Realiseren van marge verbetering in de toegekende segmenten.
 • Eindverantwoordelijkheid voor een klant, inclusief het mede opvolgen van de betalingen/debiteuren.

 

Jouw profiel:

 • Je bent een commercieel talent en houdt van verkoop. Ervaring op dit vlak is een pluspunt.
 • Je bent dynamisch en resultaatsgericht. Je bent flexibel, pro-actief, creatief, weet van aanpakken en hebt een echte doe-mentaliteit.
 • Je luistert actief naar de noden van de klant, speelt daar gericht op in en weet hen met veel enthousiasme te overtuigen.
 • Je kan op een gestructureerde en oplossingsgerichte manier werken en prioriteiten stellen.
 • Je bent een echte teamplayer, samen met de rest van het Salesteam ga je voor de vooropgestelde targets.
 • Werken met verschillende culturen geeft je energie.
 • Je communiceert vloeiend in zowel Nederlands als Engels. Kennis van een andere Europese taal is een pluspunt.

 

Aanbod:

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

 

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

 

Contact:

Cartamundi tav. Mevr. Yoon-Mee Deseyn
Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: 014 331 929
Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy