Jouw functie:

Als New Product Introduction (NPI) Engineer ben je verantwoordelijk voor het introduceren van nieuwe producten in het ganse Supply Chain & Operations proces, startende vanuit de vraag van de klant (intern of extern) tot het verzenden van de desbetreffende producten. Het hierbij gevolgde proces is gebaseerd op APQP (Advanced Product Quality Planning).

Je monitort de status van nieuwe producten en zorgt voor een efficiënte uitvoering van het project:

  • Volgens de eisen en de verwachtingen van de klant;
  • Binnen de vooropgestelde timing;
  • Volgens bestaande procedures uit het Cartamundi Management Systeem;
  • Met de ter beschikking gestelde middelen.

 

Dit bekom je door structuur te geven aan de uitvoering van het project. Hierbij bereid je een projectplanning voor en neem je een coördinerende rol aan ten opzichte van de interne en externe stakeholders. Je heb bijkomend een ondersteunende rol ten opzichte van de productieafdeling en verzorgt de communicatie tussen de verschillende afdelingen van Sales tot Operations. Op deze manier garandeer je de aflevering van een kwalitatief product.

Door een open ingesteldheid creëer je een connectie met de teamleden binnen het project ten einde hen te motiveren om actief mee te werken. In overleg met het team worden de uit te voeren acties vastgelegd. Als NPI Engineer stel je je hierbij kritisch op en zie je er op toe dat de afgesproken acties tijdig uitgevoerd worden.

Je bent een hands-on persoon met een breed interessegebied die op de hoogte wil zijn van de algemene werking in de betrokken afdelingen.

Indien nodig geef je training binnen onze organisatie betreffende de gewijzigde processen, het nieuwe product, gewijzigde kwaliteitsprocedures, -instructies en Q-tools.

Je rapporteert aan de Product Integrity Manager.

 

Jouw profiel:

Je hebt een ingenieursdiploma en reeds enkele jaren ervaring in het uitvoeren van projecten. Een eerste ervaring in APQP of een gelijkaardige projectstructuur is aangewezen.

Een achtergrond binnen kwaliteit is een pluspunt. Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels. Je werkt gestructureerd en nauwkeurig en hebt een kritische ingesteldheid. Je legt de nodige maturiteit aan de dag om interne en externe stakeholders vlot en professioneel te woord te staan. Je neemt hierbij een coördinerende rol aan en waakt over de vooruitgang van de productwijziging. Je bent een team player, flexibel en je staat open voor veranderingen. Kennis van de lean methodologie (FMEA, 6sigma, MSA, SPC, capability studies,…) is eveneens een pluspunt.

Aanbod:

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

 

Interesse?

Deze vacature wordt beheerd door onze partner.
Gelieve te solliciteren via onderstaande link.

Carolien Claessens: carolien.claessens@rss.randstad.be

Randstad Search & Selection

Eurostraat 1 - 3500 Hasselt

tel: +32 03 368 19 85

Link: https://becxgw.randstadprofessionals.be/apply/rss?pubID=98411

 

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy