Bij Cartamundi zijn we een wereldwijde leider in "spel"-oplossingen. Ons team van meer dan 2500 medewerkers, is verenigd rond één gemeenschappelijke doel: “het delen van de magie van het samen spelen”.
 
Dankzij het spel hebben we de mogelijkheid om ons te verbinden, te onthaasten en iets nieuws te leren. Wij maken dit mogelijk door ons eigen wereldwijde portfolio van (speel)kaartmerken, en door onze brede expertise in het creëren en produceren van spelideeën. Daardoor zijn wij de vertrouwde partner van toonaangevende speelgoedbedrijven over de hele wereld.
 
Onze portfolio omvat historische merken die teruggaan tot 1848, waaronder wereldwijde merken als Bicycle®, Bee®, Copag®, Shuffle® en vele lokaal geliefde merken. Merken die vakmanschap combineren met innovatie. Dit vormt een solide basis om blijvend relevant te zijn en een positieve bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap.
 
We zijn een familiebedrijf met een wereldwijd hoofdkantoor in België en hebben een wereldwijd netwerk van verkoopkantoren en 13 productiefaciliteiten.
 
Meer informatie op cartamundi.com.

 

STAGIAIR(E) HQ

Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats om zo de eerste stap te zetten in de bedrijfswereld en jouw opgedane kennis om te zetten in de praktijk? Dan kan je misschien bij ons terecht!
 
Cartamundi verwelkomt graag studenten in de Cartamundi Family. We bieden je de kans om je kennis toe te passen in onze boeiende wereld van speelkaarten, kaartspellen en bordspellen. Onze eigen medewerkers staan te popelen om met je samen te werken en zo van elkaar te leren.
 

Een stage kan binnen het kader van een opleiding hoger onderwijs, dit in één van de onderstaande vakgebieden. Wij verwelkomen stagiair(e)s voor een minimum periode van 6 weken.

 

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan vandaag en bezorgd ons je motivatiebrief en een creatieve CV.

Geef duidelijk aan waarom je bij ons aan de slag wil en waarnaar je concreet op zoek bent.

We bieden stageplaatsen aan in de volgende vakgebieden:

  • Finance
  • IT
  • Marketing
  • Sustainability - CSR

 

 

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy