Bij Cartamundi draaien de drukpersen al sinds 1765. Het maakbedrijf met Belgische roots is vandaag uitgegroeid tot de grootste speelkaarten – en bordspellenfabrikant ter wereld. Bekende brands zoals Monopoly®, UNO®, Magic: the Gathering®, Guess Who?®, Pokémon®, Trivial Pursuit®… Wij maken ze. Elke dag opnieuw.
 
Speelkaarten en games produceren is méér dan een spel voor ons. Onze missie luidt: ‘sharing the magic of playing together’. Dat is precies wat we doen. Wij brengen mensen samen, overal ter wereld.
 
Cartamundi gelooft dat mensen door spelletjes te spelen een pak levensvaardigheden leren. Denk maar aan onderhandelingstechnieken, werken in team maar ook leren omgaan met verlies. Dit is dan ook dé reden waarom ons bedrijf Cartamundi bestaat.
 

System / Network Administrator

 

Jouw functie:

Om het IT Infrastructure Team in ons hoofdkantoor te Turnhout te versterken, zijn wij op zoek naar een allround System/Network Administrator.

Samen met je collega First-Level Support Specialist zorg je voor de dagelijkse werking, installatie en service van IT infrastructuren en netwerken in Turnhout en de bijhorende filialen.

Samen met het Global Team werk je mee aan IT technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, applicaties, software deployment, netwerk en IT-security. Dit alles binnen het kader van dagelijkse beheer als in project werk.

 

Jouw profiel:

  • Je behaalde een professionele bachelor en volgende aanvullend nog meerdere domeinspecifieke opleidingen.
  • Je kan terugblikken op minstens 5 jaar relevante ervaring.
  • Je beschikt over een grondige kennis van Windows operating systemen (Client en Server).
  • Je hebt een goede kennis van Windows gebaseerde eindgebruikerssoftware zoals MS Office, Outlook, ...
  • Je beschikt over een goede kennis van TCP/IP, LAN & WAN concepten, routers, switchen, firewall en andere netwerkapparaten.
  • Kennis van software deployment, backup systemen, storage, Vmware en Xen zijn pluspunten.
  • Het is een meerwaarde als je al ervaring hebt opgedaan in productieomgevingen, waar je al gewerkt hebt met barcode scanners, label printers, ed.
  • Je bent communicatief sterk (zowel gesproken en geschreven) in het Nederlands en Engels.
  • Praktische kennis van Frans en Duits zijn een troef.
 

Aanbod:

 
We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.
Elke dag rijd je naar onze fantastische kaartenstad tegen al de files in.
 
 

Interesse?

 
Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.
 
 
 

Contact:

 
Cartamundi Job Team tav. Mevr. Yoon-Mee Deseyn
Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: 014 44 59 29
Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy