Bij Cartamundi draaien de drukpersen al sinds 1765. Het maakbedrijf met Belgische roots is vandaag uitgegroeid tot de grootste speelkaarten – en bordspellenfabrikant ter wereld. Bekende brands zoals Monopoly®, UNO®, Magic: the Gathering®, Guess Who?®, Pokémon®, Trivial Pursuit®… Wij maken ze. Elke dag opnieuw.

Speelkaarten en games produceren is méér dan een spel voor ons. Onze missie luidt: ‘sharing the magic of playing together’. Dat is precies wat we doen. Wij brengen mensen samen, overal ter wereld.

Cartamundi gelooft dat mensen door spelletjes te spelen een pak levensvaardigheden leren. Denk maar aan onderhandelingstechnieken, werken in team maar ook leren omgaan met verlies. Dit is dan ook dé reden waarom ons bedrijf Cartamundi bestaat.

 

Account Executive

Tijdelijke vacature (vervanging moederschapsrust) van mei tem november

 

Jouw functie:

Als Account Executive ben je een belangrijke schakel tussen de klant en de productie.

Samen met de Accountmanager vertaal je de wensen van de klant naar werkinstructies voor de productie. Je hebt contact met de klant en met de verschillende afdelingen in de fabriek. Je biedt een optimale dienstverlening aan je klanten.

 

Functievereisten:

Wij zoeken een stressbestendige collega, die graag contact heeft met klanten en die zijn “mannetje” kan staan in een productieomgeving. Correcte kennis van Nederlands en Engels zijn een must. Goede kennis van Frans is een pre. Idealiter ben je vertrouwd met het SAP systeem. Contact met klanten en collega’s van andere afdelingen geeft je energie.

Je werkt planmatig en nauwkeurig.

 

Aanbod:

Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging van een moederschapsrust voor de periode van begin mei tot en met eind november. Tijdens de zomermaanden juli en augustus heb je geen vakantie gepland.

 

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

 

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

We ontvangen graag je CV en motivatie.

 

 

Contact:

Cartamundi Mevr. Yoon-Mee Deseyn

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: 014 44 59 29

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy