Onze roots liggen in België, maar onze kaart- en bordspellen worden ondertussen over de hele wereld gemaakt. Monopoly®, UNO®, Magic: the Gathering®, Pokémon®, Trivial Pursuit®, Shuffle: het zijn slechts enkele spellen waaraan we werken. Eén voor één sterke merken in de spellenwereld.

 

‘Sharing the Magic of Playing Together’ is onze missie. Met veel passie voor het vak bezorgen we deze magische momenten van spelplezier ondertussen al in meer dan 185 landen. Ook al klinkt onze naam jou nog niet bekend in de oren, waarschijnlijk vind je ons terug in jouw spellenkast.

 

Accounting Assistant

Tijdelijke vacature (vervanging moederschapsrust) van maart tem juli

 

Jouw functie:

  • In samenspraak met boekhouder uitvoeren van de order acceptatie procedure teneinde debiteurenrisico’s zoveel mogelijk te beperken.
  • Beheren van het klassementssysteem volgens de wettelijke en interne bepalingen teneinde opzoekingswerk te vergemakkelijken.
  • Uitvoeren van administratieve taken teneinde de medewerkers van de afdeling te ondersteunen
  • Het boeken en controleren van inkoop- en verkoopfacturen en bankverrichtingen teneinde een correcte en volledige verwerking van de gegevens te verzekeren.
  • Verwerken van inkomende facturen van één of meerdere dossiers (bedrijfsonderdeel) en opvolgen van de betaling van de facturen binnen een duidelijke timing teneinde correcte en tijdige betalingen uit te voeren; hierbij optimaal gebruik maken van toegestane betalingskortingen.
  • Verwerken van uitgaande facturen van één of meerdere dossiers (bedrijfsonderdeel) en opvolgen van de betaling van de facturen binnen de aanvaarde betalingstermijnen; hierbij tijdig rapportering bezorgen aan de verkoopsverantwoordelijken, volgens procedure maningen uitsturen en indien nodig in samenspraak met hoofdboekhouder of financieel directeur tot invordering overgaan.
  • Verwerken van algemene verrichtingen / betalingen.
  • Opmaken van de maandelijkse financiële rapportering (balans en resultatenrekening) conform groepswaarderingsregels teneinde het management de juiste gegevens en inzichten te verschaffen om het beleid te voeren in samenwerking met de (hoofd)boekhouder.

 

Functievereisten:

Opleiding: bachelor niveau

Ervaring: minimum twee jaar

Talen: Nederlands en Engels

Informatica: omgang met ERP pakket (bij voorkeur SAP), Office toepassingen

 

 

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

We ontvangen graag je CV en motivatie.

 

 

Contact:

Cartamundi Mevr. Yoon-Mee Deseyn

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: 014 44 59 29

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy