Bij Cartamundi draaien de drukpersen al sinds 1765. Onze roots liggen in België, maar onze kaart- en bordspellen worden ondertussen over de hele wereld gemaakt. Monopoly®, UNO®, Magic: the Gathering®, Pokémon®: het zijn slechts enkele spellen waaraan we werken. Waarschijnlijk vind je ons zelfs terug in jouw spellenkast. We are the brand you don’t know you love.
 
Stiekem hebben we je hart immers al veroverd en we zetten alles op alles om dat te blijven doen. Cartamundi wil dé referentie worden op vlak van kaart- en bordspellen. We zijn dan ook in volle expansie en focussen op de toekomst en de mogelijkheden die daar nog liggen.
 
Onze collega’s wonen overal ter wereld, van Singapore tot Brazilië, van Stockholm tot Dallas en Tokyo. Om de groei van ons bedrijf duurzaam te ondersteunen zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor het hoofdkantoor in Turnhout. Benieuwd welke rol jij hierin kan spelen?
 
 

Business/IT Project Manager

 
 

Jouw Functie:

 
Als Business/IT Project Manager ben je een echte business partner. Je bent betrokken bij het vertalen van strategie in concrete plannen die uitmonden in business projecten met een (ruime) IT footprint. Je staat in voor de project organisatie, het beheer, oplevering en interne klantentevredenheid van je projecten. Jouw speelveld is internationaal. Je werkt nauw samen met de business partners, de IT organisatie en onze externe partners. Naast het managen van je projecten draag je ook bij aan de opzet van een Project Management Office (PMO) binnen Cartamundi Global en het continue verbeteren van onze project methodologie.

 

Functievereisten:

 
Je hebt een ruime ervaring in project management van business/IT projecten en een uitgesproken service mentaliteit. Met een dosis gezond verstand en een pragmatische aanpak streef je naar duurzame IT oplossingen, samen met jouw business partners en IT collega’s. Sterke organisatie– en communicatieskills in een internationale omgeving zijn hierbij heel belangrijk. Jouw expertise in PMO processen en project methodologieën en kennis van SAP in een productieomgeving zijn extra troeven.
Je beheerst minstens de Nederlandse en Engelse taal.
 

Aanbod

 
We bieden je een gevarieerde job met een aantrekkelijke verdienste en mogelijkheden voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 
Elke dag rijd je naar onze fantastische kaartenstad, Turnhout, tegen al de files in.
 
 

Interesse?

 
Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online. We ontvangen graag je CV en motivatie.
 

Contact:

 
Cartamundi Mevr. Yoon-Mee Deseyn
Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: 014 44 59 29

 

 

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy