Bij Cartamundi geloven ze in de kracht van het spel. Hun doel is dan ook: ‘Sharing the Magic of Playing together’. Zij zijn wereldleider in spellen, met een portfolio dat iconische merken zoals Bicycle®, Bee®, COPAG® en Shuffle® omvat. Ze hebben ook partnerships met grote speelgoedfabrikanten en produceren bordspellen en ruilkaartspellen voor Hasbro – inclusief Monopoly® - Mattel en The Pokémon Company. Cartamundi is in 1970 opgericht en blijft tot op heden investeren in productie en innovatie in lijn met de opkomende trends en technologieën. In Turnhout bevindt zich hun Global R&D Centrum, hetgeen de research en ontwikkeling van de groep wereldwijd op de kaart zet. Hun focus in deze site gaat voornamelijk uit naar de productie van zogenaamde “collectables”. Om tegemoet te komen aan hun sterke groei zijn ze momenteel op zoek naar een adequate:

Design & Data Expert
Analytisch denker met oog voor detail

Functie

 • Als design engineer ben je verantwoordelijk voor de identificatie van de specifieke en unieke klantbehoefte wat betreft de productinhoud van “collectable” kaartenpakketjes.
 • Nadien vertaal je deze klantbehoeften naar een werkbaar overzicht voor de productie zodat de juiste kaarten, in de correcte aantallen samen in een pakketje komen te zitten.
 • Hiermee vorm je een cruciale schakel in het proces tussen externe klanten en de interne sales-, BOM/BOL-, planning- en productieafdeling.
 • Verder verzorg je de prijsberekening voor potentiële klanten met behulp van een interne calculatietool.
 • Bestaande processen onderwerp je tevens aan een kritisch blik om eventuele optimalisaties te bewerkstelligen.
 • Je maakt deel uit van het Product Data Team binnen de afdeling supply chain en rapport aan de Product Data Manager.

 

Profiel

 • Je genoot hogere studies waarin logisch redeneren en wiskundig inzicht centraal stonden bv. (IT, wiskunde, data management, TEW, handelsingenieur, handelswetenschappen, supply chain management...)
 • Je hebt reeds een eerste werkervaring achter de rug, idealiter in een productieomgeving.
 • Je kan vlot overweg met toepassingen als Excel, kennis van SAP is een plus.
 • Je bent in staat om projectmatig te werken en wordt gekenmerkt door accuraatheid en een portie creativiteit.
 • Je kan je vlot uitdrukken in zowel het Nederlands als het Engels.

 

Aanbod

Je komt terecht in een internationaal georiënteerde organisatie die innovatie hoog in het vaandel draagt. Initiatief en ondernemerszin zijn kwaliteiten die binnen Cartamundi sterk geapprecieerd worden. Verder krijg je de ruimte om je te ontwikkelen in een gevarieerde, projectmatige expertenrol als cruciaal lid van het Product Data Team. Je kan daarbij rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen. De kans om na je inwerkperiode gedeeltelijk van thuis uit te werken biedt bovendien garantie op een goede work-life balans.

 

Informatie

Solliciteer via onderstaande knop of contacteer Yorick Matthys voor meer informatie via 011 36 10 77.

 

Solliciteren

 

De selectieprocedure verloopt exclusief via Motmans & Partners.

 

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy