Bij Cartamundi geloven we in de kracht van het spel. Ons doel is dan ook: ‘Sharing the Magic of Playing together’.

 

Wij zijn wereldleider in spellen, met een portfolio dat iconische merken zoals Bicycle®, Bee®, COPAG® en Shuffle® omvat. Wij hebben ook partnerships met grote speelgoedfabrikanten en wij produceren bordspellen en ruilkaartspellen voor Hasbro – inclusief Monopoly® - Mattel en The Pokémon Company o.a.

 

 

 

Junior Account Manager Collectables

 

 

De wereld van kaartspellen is groot. Naast de “klassieke” speelkaartenmarkt, is er een zo mogelijk nog grotere markt van verzamelaars. Magic: the Gathering®, Flesh and Blood® en Yu-Gi-Oh! ®, stuk voor stuk referenties in de wereld van de collectable & trading cards, stellen hun vertrouwen in Cartamundi voor de kwalitatieve productie van hun collecties.

Deze accounts krijgen bij Cartamundi de aandacht die ze als referentiespeler verdienen, met een dedicated contactpersoon die quasi exclusief zijn/haar klant kan bedienen, elke dag weer.

Cartamundi groeit en wil blijven groeien, en is daarom voor deze klanten op zoek naar een Junior Account Manager Collectables die meeduikt in de wereld van de klant/kaartontwikkelaar.

In dit groeipad naar een key account managementrol leert hij/zij de account kennen en zal binnen Cartamundi de stem van de account zijn. Als een service manager bewaakt hij/zij de gemaakte afspraken en de beloofde kwaliteit. Maar evengoed denkt hij/zij mee met de account in functie van nieuwe technieken, visuele effecten of innovatieve verpakkingen.

 • Heeft omzeggens dagelijks contact met de account
 • Kan meedenken met de account en kan zich tot op zekere hoogte met de collecties vereenzelvigen
 • Zorgt intern dat de hem/haar toegewezen account binnen Cartamundi vertegenwoordigd is en dat de belangen verdedigd worden: timing, kwaliteit & responsiveness maken het grootste verschil
 • Geeft vanuit Cartamundi ook input aan de klant in verband met innovaties en technieken, zodat beide partijen top of market blijven
 • Weet Cartamundi te blijven positioneren als een loyale en betrouwbare partner die meedenkt, en creëert zo upselling, direct of indirect.
 • Kan door de kennis van het creatie- en productieproces de juiste engagementen naar de account nemen, in lijn met diens bewuste of onbewuste nood.
 • Verpersoonlijkt voor de account de “service” van Cartamundi.

 

 

Welke spelervaring verwachten we?

 • Hogere opleiding, bij voorkeur in een economische richting
 • Een eerste verkoopservaring, sector maakt niet zo veel uit
 • Affiniteit met het product; de collectable & trading cards zijn een grote community
 • Oog voor innovatie, interesse in een productieproces
 • Ondernemend met hands-on mentaliteit en vooral veel ‘goesting’
 • Een analytische geest, tenslotte gaat het ook om cijfers
 • Een goede excel-kennis lijkt dan ook vanzelfsprekend
 • Vlot in het Engels en het Nederlands, idealiter ook in het Frans.

 

 

Aanbod:

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

 

 

Nog een extra woordje over ons:

Cartamundi is in 1970 opgericht in Turnhout, België; als joint venture van twee families aandeelhouders, die tot op heden nog steeds elk 50% bezitten, en dit al voor de 7e generatie.

Onze firma is blijven groeien tot een verkoopcijfer van €500 miljoen in 2020.

Onze investeringen in productie en innovatie zijn in lijn met de opkomende trends en technologieën. De recente lancering van Cartamundi Digital Ventures breidt ons domein uit naar digitale spellen en e-sports, een snel groeiende markt. Verder hebben we een Global R&D Centrum in Turnhout, hetgeen de research en ontwikkeling van de groep wereldwijd op de kaart zet.

Vandaag hebben we 13 producerende firma’s in 12 landen: België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Ierland, de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, India, Japan en China. 2.800 werknemers werken wereldwijd samen als Eén Groep, Eén Team.

 

 

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

 

 

Contact:

Cartamundi Job Team tav. Ann Springael

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: +32 (0) 14.47.16.66

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy