Bij Cartamundi draaien de drukpersen al sinds 1765. Het maakbedrijf met Belgische roots is vandaag uitgegroeid tot de grootste speelkaarten – en bordspellenfabrikant ter wereld. Bekende brands zoals Monopoly®, UNO®, Magic: the Gathering®, Guess Who?®, Pokémon®, Trivial Pursuit®… Wij maken ze. Elke dag opnieuw.

Speelkaarten en games produceren is méér dan een spel voor ons. Onze missie luidt: ‘sharing the magic of playing together’. Dat is precies wat we doen. Wij brengen mensen samen, overal ter wereld.

Cartamundi gelooft dat mensen door spelletjes te spelen een pak levensvaardigheden leren. Denk maar aan onderhandelingstechnieken, werken in team maar ook leren omgaan met verlies. Dit is dan ook dé reden waarom ons bedrijf Cartamundi bestaat.

 

Storingstechnieker

 

Jouw functie:

 • Als Storingstechnieker sta je in voor het onderhoud en het verhelpen van elektrische storingen van de machines en installaties in onze productievestiging te Turnhout.
 • Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudswerken teneinde defecten en storingen te voorkomen.
 • Ook correctieve onderhoudswerken voer je uit: herstellen, vervangen van PLC-onderdelen, het lezen en interpreteren van PLC’s en het verwijderen van fouten.
 • Verder sta je in voor dringende depannages voor zowel elektriciteit als automatisatie.
 • Het borgen en doorgeven van kennis aan je collega’s is een deel van je verantwoordelijkheid.


Functievereisten:

 • Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs elektriciteit/ elektronica/ regeltechnieken/ stuur- en beveiligingstechnieken/ procesautomatisering of je bereikte een gelijkwaardig niveau door ervaring. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.
 • Je beschikt over een basiskennis van PLC-technologie: Siemens S5, S7, TIA en WinCC. Ervaring met Eplan P8 is een troef.
 • Je werkt in een 3-ploegenstelsel. De nachtploeg telt maar 4 nachten ipv 5.
 • Je bent een problemsolver met oog voor orde, netheid en kwaliteit.
 • Je werkt vlot samen in teamverband en draagt veiligheid hoog in het vaandel.
 • Je bent communicatief, leergierig en je neemt graag initiatief.

 

Aanbod:

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

 

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Surf naar www.cartamundi.com/nl/careers en solliciteer online.

We ontvangen graag je CV en motivatie.

 

Contact:

Cartamundi Mevr. Yoon-Mee Deseyn

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: 014 44 59 29

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy