Bij Cartamundi draaien de drukpersen al sinds 1765. Het maakbedrijf met Belgische roots is vandaag uitgegroeid tot de grootste speelkaarten – en bordspellenfabrikant ter wereld. Bekende brands zoals Monopoly®, UNO®, Magic: the Gathering®, Guess Who?®, Pokémon®, Trivial Pursuit®… Wij maken ze. Elke dag opnieuw.
 
Speelkaarten en games produceren is méér dan een spel voor ons. Onze missie luidt: ‘sharing the magic of playing together’. Dat is precies wat we doen. Wij brengen mensen samen, overal ter wereld.
 
Cartamundi gelooft dat mensen door spelletjes te spelen een pak levensvaardigheden leren. Denk maar aan onderhandelingstechnieken, werken in team maar ook leren omgaan met verlies. Dit is dan ook dé reden waarom ons bedrijf Cartamundi bestaat.
 

Stagiair(e) HR

 

Wie zijn wij?

De HR-afdeling is opgesplitst in HR Back Office en HR Front Office en het HR team bestaat uit 4 collega’s.

HR Back Office is verantwoordelijk voor alle payroll en personeelsadministratie, het wagenparkbeheer en de coördinatie van recruteringen en opleidingen.

HR Front Office ondersteunt de medewerkers op vlak van o.a. ontwikkeling, evaluaties, leiderschap en motivatie.

 

Tijdens je stageperiode krijg je de mogelijkheid om taken uit te voeren van zowel Back Office als Front Office, al naargelang je eigen voorkeur en interesse. Dit geeft je de mogelijkheid om meerdere aspecten van de HR-processen te leren kennen en hierin ervaring op te doen.

 

Wie ben jij?

Je bent een student(e) Personeelswerk en je zit momenteel in je tweede of derde academiejaar. Je zoekt een stageplaats op een HR-afdeling voor een periode van minstens 3 maanden.

Je bent een leergierig persoon en je stelt je open voor nieuwe ervaringen. Ook vind je het fijn om zelfstandig opdrachten uit te voeren.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een zeer leerrijke en uitdagende stageperiode, waarbij je een actieve rol zal opnemen in ons HR-team. Ook plannen we wekelijks feedbackmomenten in, zodat we je optimaal kunnen begeleiden. Uiteraard kan je steeds bij iedereen van ons HR-team terecht voor vragen en informatie.

 

Interesse in deze stageplaats?

Solliciteer online via: www.cartamundi.com/nl/careers.

We ontvangen graag je motivatiebrief en CV.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Hopelijk tot snel!

 

Contact:

Cartamundi Job Team tav. Mevr. Yoon-Mee Deseyn

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: 014 44 59 29

jobs@cartamundi.com

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy