Bij Cartamundi draaien de drukpersen al sinds 1765. Onze roots liggen in België, maar onze kaart- en bordspellen worden ondertussen over de hele wereld gemaakt. Monopoly®, UNO®, Magic: the Gathering®, Pokémon®: het zijn slechts enkele spellen waaraan we werken. Waarschijnlijk vind je ons zelfs terug in jouw spellenkast. We are the brand you don’t know you love.

Stiekem hebben we je hart immers al veroverd en we zetten alles op alles om dat te blijven doen. Cartamundi wil dé referentie worden op vlak van kaart- en bordspellen.

Onze collega’s wonen overal ter wereld, van Singapore tot Brazilië, van Stockholm tot Dallas en Tokyo. Om de groei van ons bedrijf duurzaam te ondersteunen zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor het hoofdkantoor in Turnhout. Benieuwd welke rol jij hierin kan spelen?

 

Junior Expert Supply Chain

Analist met passie voor projectmanagement

 

Functieomschrijving:

Als Junior Expert Supply Chain ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen en verbeteren van de goederen en informatiestroom binnen en buiten de onderneming en zo bij te dragen voor het realiseren van de organisatiedoelstellingen.
 
 • In kaart brengen van de gehele of een deel van de keten teneinde kwaliteits- en rendementsverliezen in de keten aan te duiden en te verhelpen.
 • Detecteren en analyseren van verbeteringsprojecten teneinde de bestaande beheerssystemen te verbeteren en te optimaliseren.
 • Initiëren en uitvoeren van projecten om productiviteit en kosten efficiëntie binnen supply chain processen te verhogen.
 • Zorgen voor permanente communicatie met diverse afdelingen (logistiek, aankoop, planning, verkoop, …) teneinde de optimale werking van het beheerssysteem te garanderen.
 • Optreden als intern specialist en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen het vakgebied teneinde de eigen vakkennis te maximaliseren.
 • Verantwoordelijk voor het verder optimalisen van forecasting en planning van de retail portfolie teneinde maximale beschikbaarheid van producten tegen minimale kost te garanderen.
 • Zorgen voor de opvolgingen optimalisatie van working capital op groepsniveau en werken naar de vooropgestelde doelstellingen.

 

Functievereisten:

 • Je behaalde een Master en hebt minstens 2 jaar ervaring in de supply chain.
 • Je hebt sterke project management vaardigheden
 • Je beschikt over een goede kennis van supply chain management
 • Je bent communicatief, zowel gesproken als geschreven in Nederlands en Engels. Frans is plus.
 • Kennis van SAP is een troef.

 

Aanbod:

We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen. Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.
 
 

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer hier online. We ontvangen graag je CV en motivatie.

 

Contact:

Cartamundi Job Team

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: 014 44 59 29

 

 

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy