Bij Cartamundi draaien de drukpersen al sinds 1765. Onze roots liggen in België, maar onze kaart- en bordspellen worden ondertussen over de hele wereld gemaakt. Monopoly®, UNO®, Magic: the Gathering®, Pokémon®: het zijn slechts enkele spellen waaraan we werken. Waarschijnlijk vind je ons zelfs terug in jouw spellenkast. We are the brand you don’t know you love.

 

Stiekem hebben we je hart immers al veroverd en we zetten alles op alles om dat te blijven doen. Cartamundi wil dé referentie worden op vlak van kaart- en bordspellen. We zijn dan ook in volle expansie en focussen op de toekomst en de mogelijkheden die daar nog liggen.

 

Onze collega’s wonen overal ter wereld, van Singapore tot Brazilië, van Stockholm tot Dallas en Tokyo. Om de groei van ons bedrijf duurzaam te ondersteunen zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor het hoofdkantoor in Turnhout. Benieuwd welke rol jij hierin kan spelen?

 

Functieomschrijving:

Als operator zal je instaan voor een efficiënte en vlotte bediening van onze snij- en verpakkingsmachines in de kaartmakerij. Ook het stellen ervan behoort tot je taken. Hierbij heb je steeds oog voor de kwaliteit van het afgeleverde product. Je lost dagelijkse problemen zelfstandig op.

Functievereisten:

Voor deze functie beschik je over een degelijk technisch inzicht en deed je bij voorkeur reeds ervaring op als machineoperator. Je kan zelfstandig machines omstellen en geeft hierbij blijk van praktische aanleg en een grote nauwkeurigheid. Daarnaast werk je vlot samen in teamverband. Het werken in een meer-ploegenstelsel vormt voor jou geen probleem.

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer hier online.

 

Contact:

Cartamundi Turnhout NV – Ann Van Dyck Visbeekstraat 22 – 2300 Turnhout – Tel. 014/44.59.53

Apply now on CV Warehouse

Location

Belgium

Published on

Share this vacancy