Cartamundi -

Chercher

Emplacement

Belgique

Publié le

14-11-2017
12:00 am

Partagez cette vacance

Bij Cartamundi draaien de drukpersen al sinds 1765. Onze roots liggen in België, maar onze kaart- en bordspellen worden ondertussen over de hele wereld gemaakt. Monopoly®, UNO®, Magic: the Gathering®, Pokémon®: het zijn slechts enkele spellen waaraan we werken. Waarschijnlijk vind je ons zelfs terug in jouw spellenkast. We are the brand you don’t know you love.

 

Stiekem hebben we je hart immers al veroverd en we zetten alles op alles om dat te blijven doen. Cartamundi wil dé referentie worden op vlak van kaart- en bordspellen. We zijn dan ook in volle expansie en focussen op de toekomst en de mogelijkheden die daar nog liggen.

 

Onze collega’s wonen overal ter wereld, van Singapore tot Brazilië, van Stockholm tot Dallas en Tokyo. Om de groei van ons bedrijf duurzaam te ondersteunen zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor het hoofdkantoor in Turnhout. Benieuwd welke rol jij hierin kan spelen?

 

ONDERHOUDSTECHNIEKER (m/v)

Functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de machines en de randapparatuur in de drukkerij en de kaartmakerij. Onder je bevoegdheid valt zowel het preventief als het correctief onderhoud van deze installatie, voornamelijk mechanisch maar ook kleine elektrische aanpassingen.

Je ondersteunt de ingenieurs in onze vestiging. Je assembleert en monteert de machines mechanisch aan de hand van mechanische tekeningen en draagt zorg voor de mechanische/pneumatische en kleine elektrische aanpassingen binnen een project. Je helpt bij het opstarten van de realisaties van deze machines.

Als Onderhoudstechnieker stel je de juiste diagnoses en geef je verbeteringen door waar mogelijk.

Het borgen en doorgeven van kennis aan je collega’s is eveneens een deel van je verantwoordelijkheid.

Je werkt in een 3-ploegensysteem (vroege/late/nacht).

Functievereisten:

Je genoot een opleiding in elektromechanica, mechanica, mechanische vormgevingstechnieken. Ervaring in een gelijkaardige functie of in machinebouw is een sterke troef. Kennis of ervaring in pneumatische, verspanende technieken (draaien, frezen), hvac en lassen strekt tot aanbeveling. Je hebt de basiskennis van MS Office. Je werkt op een veilige manier en levert kwaliteit doordat je steeds nauwkeurig te werk gaat. Je neemt initiatief en bent een teamplayer.

Interesse?

Toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer hier online.

Contact:

Cartamundi Mevr. Ann Van Dyck

Visbeekstraat 22 - 2300 Turnhout - Tel.: 014 44 59 53

Apply now on CV Warehouse

Emplacement

Belgique

Publié le

14-11-2017
12:00 am

Partagez cette vacance